• 05. oktober 2019 kl.20:00

Brit Floyd

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Brit Floyd Europe 2019

The World’s Greatest Pink Floyd Show - Brit Floyd!

40 år med “The Wall”

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Europa i 2019 med den mest ambisiøse og beste produksjonen så langt: en hyllest til Pink Floyd’s «The Wall» i anledning 40 års-jubileet for utgivelsen av denne ikoniske rockeoperaen.

«The Wall» ble utgitt i November 1979 og ble et av tidenes mest solgte. Albumet som i hovedsak baserer seg på Roger Waters delvis selvbiografiske beskrivelser er et konseptalbum som utviklet seg til både et konsertshow og en film.

Foruten å spille de musikalske høydepunktene fra «The Wall» vil Brit Floyd også gi publikum andre godbiter fra blant annet «The Dark Side of the Moon, Wish you Were Here, Animals og The Divison Bell».

The Brit Floyd Show har i seg selv blitt et fenomen, der det er enighet om at det er verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd, både dets musikk og visuelle univers.

Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. Det betyr blant annet sirkelskjermer, storslått lysdesign, laser og flust av teatralske elementer i en respektfull gjengivelse.

En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.

«The perfect rock Show» - LA Times


Rullestol/ledsager: tlf. 55216150

Grupper/hotellpakker: tlf. 55216170 / revyogteater.no

Bergen Live (arrangør) webside og facebookside