• 15. februar 2020 kl.18:30

DARK SIDE OF THE WALL - THE NORDIC FLOYD SHOW

Unngå kø -
forhåndsbestill mat og
drikke

Velg fra vår rikholdige meny i nettbutikken, og vi har mat og drikke klart når du kommer. 

Stageway presenterer:
DARK SIDE OF THE WALL - THE NORDIC FLOYD SHOW

I 2019 var det 40 år siden det legendariske albumet «The Wall» ble utgitt, og en slik begivenhet kunne ikke bli forbigått i stillhet. Heldigvis er Dark Side of the Wall Norges beste Pink Floyd-tributeband, og de var ikke vonde å be.

Konsertene på vestlandet i februar ble en uforbeholden suksess, og Bergens Tidende trillet femmer.

«Med to fullsatte hus i Grieghallen lørdag kveld leverte det bergenske coverbandet en imponerende forestilling som absolutt tilhører det aller ypperste i sitt slag.»

«Storslagent og imponerende på alle måter. Ikke helt Pink Floyd, men sannelig ikke langt unna.»

Andre tributeband gjør sitt beste for å kopiere heltene, mens noen allerede har oppnådd nirvana: Å bli godkjent av sine egne idoler. Dark Side of the Wall er bandet som Roger Waters mener er «F***ing brilliant», og som har spilt for fulle hus en rekke steder i landet i 20 år.

Det hele startet i og for seg ved et uhell. På tidlig 2000-tall holdt trommis Helge Nyheim, gitarist Bjarte Aasmul og bassist Kai Taule på som band på Zachen i Bergen, og da ingen i publikum kunne stemme i på «Shine on You Crazy Diamond», måtte Helge trå til som vokalist. Etter den kvelden fant de ut at det hadde vært kjekt å spille Pink Floyd-låter oftere, og Dark Side of the Wall oppstod og har holdt det gående siden.

15. februar 2020 i Grieghallen gjør Dark Side of the Wall et av sine største og feteste show hittil. Det er bare å kjenne sin besøkelsestid!

Dark Side of the Wall er Bjarte Aasmul på gitar, Helge Nyheim på trommer og vokal, Kai Taule på bass og Dag Øyvind Rebnord på tangenter.

www.facebook.com/DSOTWNorway


Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150

Grupper/hotellpakker: tlf. 55216170 / revyogteater.no

Stageway (arrangør) webside og facebookside