• 01. januar 1970 kl.01:00

Det Norske Ibsenkompaniet - Når vi døde våkner

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Det Norske Ibsenkompaniet og The Coronet Theatre i London - Når vi døde våkner


Det anerkjente Norske Ibsenkompaniet hadde nylig premiere på Coronet Theatre i London. De høstet glitrende kritikker for «When We Dead Awaken»/«Når vi døde våkner» og tar med seg produksjonen på en liten Norgesturné. Medvirkende er blant andre Ragnhild Gudbrandsen og Øystein Røger.

I dypet av en vinter vender Rubek, en gang en berømt billedhugger, tilbake til Norge med sin fremmedgjorte unge kone Maia – bare for å støte på sin store tapte kjærlighet og muse Irene. Er dette deres mulighet til å vende tilbake til en verden hvor det er mening, håp og lykke – å våkne opp fra de døde?

Produksjonen er regissert av den berømte norske regissøren Kjetil Bang Hansen, i hans første produksjon i Storbritannia. Den har en norsk/britisk rollebesetning, og fremføres på en blanding av norsk og engelsk.
When We Dead Awaken er et merkelig, vakkert og bittert skuespill om kunst, kjærlighet, ambisjoner og frihet. Som en musikalsk kvartett spiller 4 personer, 4 elementer, 4 stemmer, 4 instrumenter forskjellige sanger i en komplisert melodi. Det er et skuespill for vår tid, da de befinner seg i en endret verden. Forvirret, hvordan går de videre?» – Regissør Kjetil Bang Hansen

ROLLER
Maia Rubek - Kikki Stormo
Arnold Rubek - Øystein Røger
Irene von Satow - Ragnhild Margrethe Gudbrandsen
Ulfhejm - Eric Todd
Nun - Sara Beranek

KUNSTNERISK TEAM
Regissør - Kjetil Bang-Hansen
Scenograf og kostyme designer - Mayou Trikerioti
Lys designer - Amy Mae
Komponist og lyd designer - Peter Gregson
  * * * * The Guardian

 * * * * Telegraph

 * * * * The Stage


“SEE IT: I GUARANTEE YOU WON’T FIND THE PLAY BETTER, OR EVEN AS WELL, DONE BY A BRITISH COMPANY.” David Nice, The Arts Desk

“THERE’S PLENTY OF ELOQUENCE AND WIT IN THIS SPRY, WRY PRODUCTION, WITH ITS STRONGLY DEFINED PERFORMANCES AND STRIKING VISUALS”
The Times

Unummererte sitteplasser
Rulletolplass kan kjøpes på ticketmaster.no
Ledsager betaler kun bill.avgift
Varighet 70 minutter