• 21. november 2020 kl.18:30

Dinnershow Grieghallen

Det er herved duket for et herlig dinnershow i Grieghallen.

Bergen Live, De Bergenske og Grieghallen pressenterer årets Dinnershow.

Det er herved duket for et herlig dinnershow i Grieghallen. Aftenen byr på 3-retters middag og 5-stjerners underholdning fra John Brungot, Christoffer Schjeldrup, Eirik Søfteland og Jens Erik Asmundseth.

John Brungot, sjarmtrollet fra Trøndelag, har lenge vært en av landets mest folkekjære komikere. Det store gjennombruddet kom med Torsdag kveld fra Nydalen, og siden har han spilt i en rekke suksesser både på TV og scenen. Det er med andre ord mye man kan si om John Brungot og at mannen behersker rundt regnet nærmere 1500 ulike stemmer og karakterer er neimen ikke småtteri. Hvem vet - kanskje tar han med seg Magnus Carlsen, Toralv Maurstad, Truls Svendsen eller Per Mathis Høgmo i november?


Christoffer Schjelderup er en herlig komiker fra Fana i Bergen som sparker alle veier, og oftest på seg selv. Rappkjeftet og kompromissløs, tullete og sjarmerende. Det er ikke uten grunn at han kalles gudfaren i det bergenske standupmiljøet. Han har hatt stor suksess med sitt soloshow “Tro, hat & Ærlighet” og ikke minst Julegøy 1 og 2 på Ole Bull Scene. I tillegg har du kanskje også hørt ham i podcasten “Skamfrelst” og sett han i streamingshowet “Bodshow” på facebook og YouTube.


De to kameratene Eirik Søfteland og Jens Erik Aasmundseth har i en årrekke skapt glede og engasjement hos publikummere rundt om i hele landet. Denne kvelden har de satt sammen et show som det lukter svidd av! Fullt av musikalsk nysgjerrighet, allsang, latter og glede.

Bestill samlet - grupper får sitte på samme bord - de som bestiller først får bord nærmest scenen
Minimum 4 personer bestilling


Grupper over 10 personer ring tlf 55 216170
Ingen rabatt for ledsager

MENY DINNERSHOW

Sukkersaltet laks
Avokadokrem, rettich og vårløksalat og ponzo saus
Allergener: fisk, gluten

Helsteikt okse indrefilet
Ristet sopp, løk og grønnkål, eplesyltete beter, krydderglace og ovnsbakte amadinepoteter.
Allergener:

Nemisis kake med mango og ananas salsa tilsmakt mynte og chilli
Hvit sjokoladekrønsj og pisket creme fraiche.
Allergener: laktose

Om ønskelig har vi også en vegetarmeny.

HJERTELIG VELOMMEN TIL EN KVELD DU SENT VIL GLEMME - MED NYDELIG MAT OG TOPP UNDERHOLDNING I TRYGGE OMGIVELSER