• 20. februar 2020 kl.18:00

DNB #huninvesterer

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Hvem eier verden?

Vi har kjempet for like juridiske rettigheter, lik lønn for likt arbeid og for flere kvinner i ledende stillinger i mange år. Det er sant at vi har kommet langt og Norge er et av verdens mest likestilte land. Likevel er det fortsatt mange kamper å ta! Økonomisk likestilling er en slik kamp, og gapet mellom kjønnene kaller vi for kapitalgapet. Skal vi tette dette gapet må kvinner investere!

Vi ønsker derfor å invitere deg og en venn(inne) til en kveld fylt med motivasjon, konkrete tips og underholdning – en kveld som vil sørge for at du er med på å endre statistikken!

Sted: Grieghallen, Edvard Griegs plass 1

Dato: 20. februar

Tid: 18.00 - 21.45. Dørene åpner 17:30.

Billettpris: 100,-

Med oss denne kvelden har vi Christine Dancke som konferansier, og vi vil få møte flere dyktige inspirasjonskilder som Isabelle Ringnes fra #HunSpanderer og EqualityCheck.it, liveinnspilling av Power Ladies podcast med Yrja Oftedahl og BRGN-gründerne Ros-Mari T. Gaundal og Karine L. Trellevik som gjester. Videre vil sparerådgiver i DNB Behnaz Ganji gi en praktisk innføring i sparing, og vi avslutter kvelden med Ida Bergitte Andersen Hundvebakke og Aksjekaffe - en enkel arena for å utveksle erfaringer og læring rundt det å investere.

Vel Møtt!