• 11. juni 2023 kl.19:00

Etoile Ballet Gala - den eksklusive ballettforestillingen med solister fra berømte europeiske ballettkompanier

Unngå kø -
forhåndsbestill mat og
drikke

Velg fra vår rikholdige meny i nettbutikken, og vi har mat og drikke klart når du kommer. 

Om Etoile Ballet Gala

Selskapet WORLDSTARS ble grunnlagt av Olga Azizova i 2010 og er arrangør av en av de mest berømte internasjonale ballettprosjektene i verden – Etoile Ballet Gala. I denne forestillingen deltar fremragende ballettdansere fra Pariseroperaen, Den Kongelige Danske Ballett, Nasjonalteatret i Praha, Royal Ballet i London og andre berømte kompanier. I dag foregår Etoile Ballet Gala i Latvia, Estland, Sverige og Norge og gir publikum muligheten til å se ballett av høy standard som inspirerer og berører hjerter.

Program

11. juni 2023 vil publikum i Bergen få mulighet til å se berømte utdrag fra de legendariske klassiske ballettene “Svanesjøen”, “Tornerose”, “Giselle”, “La Bayadère”, ”Coppélia”, ”Satanella”, med flere, i tilleg til unike dansestykker innen samtidsballett, fremført av glimrende dansere fra berømte europeiske ballettkompanier.

Olga Azizova, grunnlegger og artistisk leder for Etoile Ballet Gala sier:

”Jeg er stolt over at selskapet WORLDSTARS i 12 år har organisert storslagne prosjekter innen ballettkunst i fire land – Latvia, Estland, Sverige og Norge. Gjennom årene har gallakonserter med verdens ballettstjerner og forestillinger organisert av selskapet WORLDSTARS gjort det mulig for titusenvis av tilskuere å nyte atmosfæren fra en uforglemmelig fest og oppleve at klassisk ballett er en virkelig spennende, rørende og utsøkt kunstform. Jeg er veldig glad for å kunne meddele at Etoile Ballet Gala presenterer et nytt, eksklusivt program for publikum i Bergen den 25. juni 2022 - perlene fra klassisk ballett og spennende moderne koreografi, fremført av ballettdansere fra berømte europeiske ballettkompanier, samlet på den samme scenen kun denne kvelden i Grieghallen. Jeg er sikker på at når ballettdanserne i Etoilet Ballet Gala får deg til å føle og nyte det som skjer på scenen, og deres sofistikerte bevegelser rører deg ved hjertet, så vil denne spesielle forestillingen for alltid bli i ditt minne og hjerte. Det er veldig viktig for meg at hver tilskuer i forestillingen finner noe spesielt, noe veldig viktig for seg selv. Besøk Etoile Ballet Gala, og, når du kommer hjem i godt humør, vil du være glad for å ha brukt denne kvelden i en vidunderlig feststemning!”


Anbefalinger:

“Olga Azizova, den kunstneriske lederen av Etoile Ballet Gala, forener kjente ballettstjerner fra hele verden i en flott forestilling”, - Gudrun Bojesen, prima ballerina ved Den Kongelige Danske Ballett, ridder av 1. grad av Dannebrog.

“Etoile Ballet Gala – fantastisk forestilling på toppnivå som forener ballettstjerner fra hele verden. Olga Azizova gjør en stor innsats for verdensballetten”, - Levente Bajári, førstedanser ved den Ungarske Nasjonalballetten, vinner av prisene EuroPas og Talentum Artistic Award.

“Olga Azizova, den kunstneriske lederen av Etoile Ballet Gala, er svært profesjonell og takket være henne, får publikum anledning til å oppleve internasjonale ballettstjerner. Dette er et stort bidrag til
verdensballetten”, - Isabelle Ciaravola, Etoile ved Paris Opera, ridder av Æreslegionen (Légion d'honneur) og ridder av Ordenen for kunst og litteratur (L’Ordre des Arts et des Lettres).


Varighet med pause: ca. 1 time og 50 minutter
Anbefales fra 7 år
Musikken er forhåndsinnspillt og spilles over høytaleranlegget.


Hjemmeside: www.etoileballetgala.com 
Facebook: https://www.facebook.com/Etoile-Ballet-Gala-in-Norway-250225575367096/ 
Instagram: https://www.instagram.com/etoileballetgala/ 

Rullestol / ledsager ring tlf : 55 21 61 70