• 26. januar 2020 kl.18:00

Fargespill - 15 år

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Fargespill presenterer
Ekstraforestilling: Fargespill - 15 år

Fargespill har nådd konfirmasjonsalder og det er på tide å bekrefte sin tro. I Fargespill tror vi på at verden blir rikere når vi møtes på tvers av forskjeller og at gode møter er betinget av at alle får lov til å føle seg sterke. Denne styrken føler vi når vi får komme til uttrykk som de unike individene vi alle er - med våre erfaringer, vår kultur og våre egenskaper.

Konfirmasjonen avholdes i Grieghallen med en forestilling der publikum får komme tettere inn på Fargespillerne. Der fremtidens stjerneskudd glitrer sammen med Fargespill-veteraner med nasjonale og internasjonale karrierer. Forestillingen hadde premiere 17.november til fullsatt sal, og 26.januar blir det ny mulighet til å få med seg festen!

Du kan blant annet glede deg til den suverene Silja Sol og oppadstormende SINDIO i helt nytt Fargespill-format sammen med Bergen Groovers, og ‘æresmedlem’ Macho Mayne, som opptrådte med oss under BergenFest UNG i sommer.

Vi får et gjensyn med Gutu Abera som ble kjendis over natten i Etiopia med Fargespills musikkvideo «Oromiyaa» og Ayanna som har over ti millioner avspillinger på YouTube, Og sist men ikke minst møter vi igjen Ali Albadri , som på mange måter skapte Fargespill da han for 15 år siden, 16 år gammel, åpnet munnen og slapp fri en stemmeprakt som sendte Festspillpublikummet inn i et kollektivt gråtetokt og som senere har beriket musikken til blant andre Phillip Glass.

Men det viktigste er kollektivet Fargespill, der hver eneste Fargespillaktør representerer en unik historie. Summen av alle disse historiene er den universelle fortellingen vi leter etter i all kunst - historien om oss alle. Søndag 26. januar jubler 100 Fargespillere slik bare Fargespill kan juble, der de forteller sine historier om fortid, samtid og fremtid, og der de overgår enhver forventning om hva barn og ungdom kan få til på en scene.Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150

Foto: Magnus Skrede / FiB