• 12. juni 2021 kl.19:00

Gabriel Iglesias: Beyond The Fluffy - 2021

Unngå kø -
forhåndsbestill mat og
drikke

Velg fra vår rikholdige meny i nettbutikken, og vi har mat og drikke klart når du kommer. 

 

A Comic Soul og Stageway presenterer
Gabriel Iglesias: Beyond The Fluffy

Komikeren Gabriel Iglesias ble oppdratt av en alenemor i Long Beach, California, hvor han var yngst av seks søsken. Allerede i barndommen begynte Iglesias å eksperimentere med humor som en måte å håndtere livets motgang på. Han startet med stand-up i 1997 og opptrådte for det meste på motorsykkelbarer og brune puber.

Iglesias er i dag en av Amerikas mest suksessfulle stand-up-komikere og opptrer for fulle hus verden over. Han er blant komikerne med høyest seertall og fanskare på YouTube. Han har sitt eget show på Netflix, han har spilt i flere filmer, og i 2018 inkluderte The Hollywood Reporter Iglesias i listen “Top 40 Comedy Players”, sammen med komikere som Jerry Seinfeld, Chris Rock and Lorne Michaels. Iglesias har også hatt æren av å selge ut prestisjefulle Madison Square Garden i New York, Staples Center i Los Angeles og Sydney Opera House i Australia.

Iglesias show er en blanding av historiefortelling, parodier, karakterer og lydeffekter. Hans unike og animerte stil har gitt ham fans over hele verden i alle aldere. Gabriel Iglesias reiser for tiden verden rundt med sitt stand-up-show, Beyond The Fluffy. Velkommen!


Dørene åpner 1 time før forestilling

Rullestol/ledsager: tlf 55216150
Grupper/hotellpakker: Tlf. 55216170 / revyogteater.no

Stageway (arrangør) webside og facebookside

Refundering;
 

For de som har kjøpt billett direkte hos Revy&Teaterservice (Billettkontoret i Grieghallen) kan kontakte de på; post@revyogteater.no – På grunn av Covid-19 kan det ta litt tid før man får refundert og får svar, håper på forståelse for dette.

For de som har kjøpt online på Ticketmaster.no må man ta kontakt med Ticketmaster på dette skjemaet: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054