• 13. juni 2022 kl.19:00

Gabriel Iglesias: Beyond The Fluffy - 2021

Unngå kø -
forhåndsbestill mat og
drikke

Velg fra vår rikholdige meny i nettbutikken, og vi har mat og drikke klart når du kommer. 

 

A Comic Soul og Stageway presenterer
Gabriel Iglesias: Beyond The Fluffy

Komikeren Gabriel Iglesias ble oppdratt av en alenemor i Long Beach, California, hvor han var yngst av seks søsken. Allerede i barndommen begynte Iglesias å eksperimentere med humor som en måte å håndtere livets motgang på. Han startet med stand-up i 1997 og opptrådte for det meste på motorsykkelbarer og brune puber.

Iglesias er i dag en av Amerikas mest suksessfulle stand-up-komikere og opptrer for fulle hus verden over. Han er blant komikerne med høyest seertall og fanskare på YouTube. Han har sitt eget show på Netflix, han har spilt i flere filmer, og i 2018 inkluderte The Hollywood Reporter Iglesias i listen “Top 40 Comedy Players”, sammen med komikere som Jerry Seinfeld, Chris Rock and Lorne Michaels. Iglesias har også hatt æren av å selge ut prestisjefulle Madison Square Garden i New York, Staples Center i Los Angeles og Sydney Opera House i Australia.

Iglesias show er en blanding av historiefortelling, parodier, karakterer og lydeffekter. Hans unike og animerte stil har gitt ham fans over hele verden i alle aldere. Gabriel Iglesias reiser for tiden verden rundt med sitt stand-up-show, Beyond The Fluffy. Velkommen!


Dørene åpner 1 time før forestilling

Rullestol/ledsager: tlf 55216170
Grupper/hotellpakker: Tlf. 55216170 / revyogteater.no

Stageway (arrangør) webside og facebookside