• 24. november 2021 kl.18:00

Halvdan Sivertsen 70 år

Unngå kø -
forhåndsbestill mat og
drikke

Velg fra vår rikholdige meny i nettbutikken, og vi har mat og drikke klart når du kommer. 

Stageway presenterer:


Halvdan Sivertsen 71 år
En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor!

HalvdanSivertsenstartet2020med å fylle 70 år! Dette ble feiret med brask og bram i OsloSpektrum med 7000 publikummere, KORK og et utvalgt av Norges fremste artister. Halvdanskulle fortsette jubileumsåret med bursdagskonserter gjennom høsten 2020, men slik gikkdet, som vi alle vet, ikke.

Jubileumsturnéen settes derfor opp på nytt i 2021 hvor vi feirer Halvdan Sivertsens71-årsdagog hansmangfoldige karriere,med samme entusiasme som vi var klare for i 2020!

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop-ogrockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artisterde siste 30 årene.

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norskesupergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater.Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» tilLabbetuss.

Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, ogetter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptattav den stakkars kloden vår, og brenner fortsattfor kjærligheten, vennskapet og de somtrenger oss.

Vi garanterer en kveld med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt ogdet dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i, og med demyke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

Vær med å feire en ekte hedersmann!


Varighet: ca 1 time , 40 minutter

Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150

Grupper/hotellpakker: tlf. 55216170 / revyogteater.no

Stageway (arrangør) webside og facebookside