• 06. oktober 2019

Jukebox - en ønskekonsert med Rune Larsen og Tor Endresen

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Stageway presenterer:
Jukebox – en ønskekonsert med Rune Larsen og Tor Endresen

For syvende gang inviterer Rune Larsen og Tor Endresen til en festaften i Grieghallen! De har med seg flotte gjester og et rikholdig repertoar, og dersom historien gjentar seg, noe den ofte gjør, får vi enda et fullt hus i Bergens storstue denne kvelden.

I snart 30 år har Rune Larsen og Tor Endresen vært nærmest definisjonen på musikkglede, allsang og gode pop-låter fra de siste seks tiår. De startet opp i 1989 med Lollipop, en av tidenes største TV-suksesser. Hundretusener satt klistret foran skjermene hver helg og sang med når Larsen og Endresen dro den ene pop-perlen etter den andre opp fra skattekisten. Topp band, populære gjesteartister, brylkrem, strålende fremføringer av kjente og kjære låter - og ikke minst - Larsens paljettstrødde dressjakker, var oppskriften på suksess på både TV og etterhvert plater og turneer. Etter Lollipop fulgte nye TV-program som Scala og Casablanca, begge med suksessduoen Larsen og Endresen i forsetet. Rune Larsen fortsatte også etter dette med populære musikkprogrammer som Larsen Spesial, Noteknekk og Absolutt Norsk.

Siden starten har Rune og Tor hele tiden fortsatt sitt musikalske samarbeid, både på scenen og TV, og de siste årene har de årlig fylt konsertsaler rundt omkring i landet med sine shows, og det er ingenting annet å forvente enn fullt hus i Grieghallen søndag 6. oktober.

Velkommen på konsert!


Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150

Grupper/hotellpakker: tlf. 55216170 / revyogteater.no

Stageway (arrangør) webside og facebookside