• 09. desember 2019 kl.19:00

Julekonsert med Helene Bøksle

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Julekonsert med Helene Bøksle

Opplev en magisk julekonsert med Helene Bøksle! Helene er en av landets største artister, og trekker hvert år tusenvis av publikummere til sine julekonserter. Konserten har fått navnet “Det hev ei rose sprunge” - basert på Helenes kritikerroste juleplate.

I år markerer Helene 10-års jubileum for sin juleturné, og publikum kan vente seg en helt unik førjulskonsert.

Sagt om julekonserten til Helene:
“En av landets vakreste sangstjerner”(6) Drammens Tidende
“En gyllen halvannen time”(6) Fædrelandsvennen
“Nesten overjordisk” Trønderavisa
“Helt magisk” Sarpsborg Arbeiderblad
"En fortryllende førjulspakke" Telemarksavisa


Helene har med seg flere av landets beste musikere på sin turné; Sindre Hotvedt (piano), Markus Lillehaug Johnsen (gitar) og Jonas Kilmork Vemøy (perkusjon/trompet). På utvalgte steder vil Helene synge med lokale barnekor – og sammen skaper de en magisk konsertopplevelse som vil sitte i kroppen lenge etterpå.

Vel møtt!


Om Helene Bøksle:

Helene Bøksle er en av landets store sangstjerner, og hennes juleturné er blant de mest populære i landet. Hun har gitt ut åtte soloalbum; Elverhøy (2006), Morild (2008), juleplaten Det hev ei rose sprunge (2009), Svalbard (2013) barneplaten God natt, min skatt (2014), viseplaten Sanger fra vår ø (2016), Ved havet (2017), The Blue Wave (2018) - og nyinnspilling av barneplaten God natt, min skatt (2019). Helene har i tillegg bidratt på en rekke andre innspillinger som gjestesolist, deriblant på Kurt Nilsens juleplate. Helene har også vært med å skape filmmusikken til den norske filmen Birkebeinerne sammen med komponist Gaute Storaas. Helene synger også på musikken til online-spillet «Age of Conan» som har vunnet en rekke internasjonale priser for beste vokal.

For mer info:

www.heleneboksle.no
www.facebook.com/heleneboksle
@heleneboksle (Instagram)


Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150

Grupper/hotellpakker: tlf. 55216170 / revyogteater.no