• 27. mai 2019 kl.14:00

Kunsten å leve

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Møt Samuel Massie og bestefaren Arne Ulvolden i samtale med eldreomsorgsforsker Bettina Husebø.

På dagtid mandag 27. mai inviteres personer med demens, deres pårørende, helsepersonell til en gratis og særlig tilrettelagt versjon av konserten Gåsehud. Samtalen Kunsten å leve finner sted etter konserten, og er åpen for konsertgjester og andre interesserte.

I Grieghallens foajé møtes Massie og den eventyrlige bestefaren hans Arne Ulvolden (83) – begge kjent fra TV 2-serien Samuel og bestefar – og eldreomsorgsforsker og professor ved UiB, Bettina Husebø til samtale. I tv-serien har Massie og Ulvolden utfoldet seg i motorsykkelsidevogn over Andesfjellene, med fallskjermhopping i Australia og på jakt etter gamle vennskap i Papua Ny-Guinea.

I løpet av samtalen jakter de på livets store spørsmål og utfordringer, livsmestring og den indre 18-åringen. De vil se med nysgjerrighet og undring på dette store livet som kanskje begynner å nærme seg slutten. Hvordan velger vi å leve, selv med utfordringene vi bærer med oss? Gjennom en kombinasjon av forskning og egne erfaringer fra eventyrreiser, skal de sette ord på noen av dagens største utfordringer, hvordan vi best kan komme gjennom dem og lære kunsten å leve – og å la leve!

Gratis arrangement

I samarbeid med Verdighetssenteret

Muliggjort av GC Rieber Fondene