• 01. januar 1970 kl.01:00

Nils Bech

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Nils Bech er en sanger, komponist og performanceartist.

Perfect Sounds Forever presenterer Nils Bech, Grieghallen 18.juni 2021

Sangeren, komponisten og performanceartisten Nils Bech er anerkjent langt utenfor landets grenser for sin himmelske stemme, kombinasjonen av klassiske arrangementer og tradisjonelle poplåt-strukturer, samt sitt særdeles konseptuelle og unike liveshow. I mange år en skjult skatt for de heldige innvidde, men så ble han over natten landskjent for sin fremførelse av juleklassikeren «O helga natt» i en avgjørende scene i Skam i 2015 og plutselig var han å se på «Kvelden før Kvelden» på NRK. Det er likevel utenfor det kommersielle at Bech har imponert mest. Aftenpostens anmelder kalte Bech «en norsk artist uten sidestykke» etter hans show i Operaen i 2017. Det kombinerte dansekunst og Bechs unike stemme til en naken forestilling med sjelden nerve. Bechs estetiske sans, modige falsett og selvsikre androgynitet har gjort ham til en essensiell norsk artist.

Vi ser fram til å presentere en veldig spesiell konsert med en unik artist i Grieghallen sin fantastiske atmosfære hvor Nils Bech kommer til å fremføre låter fra hans siste album «Foolish Heart», og sanger fra hans ellers store katalog.

Med seg har han den anerkjente norske ballettdanseren Silas Henriksen, Nils Martin Larsen på elektronikk og tangenter, samt lokale strykere og kanskje har han en overraskelse på lur?