• 04. - 05. september 2020

Norsk Siderfestival arrangeres i Grieghallen 4. – 5. september!

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

På Norsk Siderfestival kan du smake deg gjennom det beste av autentisk, naturlig og frisk norsk sider! I Grieghallen står 16 norske siderprodusenter klare med sine perlende smaker.

Norsk Siderfestival arrangeres i Grieghallen 4. – 5. september!

 

På Norsk Siderfestival kan du smake deg gjennom det beste av autentisk, naturlig og frisk norsk sider! I Grieghallen står 16 norske siderprodusenter klare med sine perlende smaker. I tillegg kan du møte Bareksten Gin, og nykommeren Stæjl som produserer eplebrennevin. Her kan du smake, lukte og lære! Få mer kunnskap om sider fra produsentene og gjennom våre dyktige sommelierer, og delta på spennende siderkurs – Velkommen til Norsk Siderfestival!

 

Norsk Siderfestival gjennomføres i regi av Bergen Matfestival.

 

Covid 19 - smittevernstiltak:
Norsk Siderfestival gjennomføres ihht. FHIs gjeldende retningslinjer for smittevern.
Ifølge FHI er de viktigste forholdsreglene for å redusere risiko for smitte:
Å holde avstand (minst 1 meter)
Ha god håndhygiene
Personer som er syke skal holde seg hjemme

 

Åpningstider:
Fredag 4. september kl. 14.00 – 19.00
Lørdag 5. september kl. 11.00 – 19.00

 

 

Billettpriser
Pris billettinngang inklusiv 6 sidersmaker: kr. 360,-
Billetten er kun gyldig for det tidsrom du har kjøpt til.
Det er mulig å kjøpe ekstra smaker under festivalen.

Sidersmaking inngang fredag 4.9:

Kl. 14.00 – 16.00
Kl. 17.00 – 19.00

 

Sidersmaking inngang lørdag 5.9:
Kl. 11.00 – 13.00
Kl. 14.00 – 16.00
Kl. 17.00 – 19.00

 

 

Siderkurs:
Billett for kurs gjelder kun for siderkurset – ikke for inngang til siderfestivalen.
Kr. 295,- pr. kurs

 

Begrenset antall plasser ihht retningslinjer fra FHI.

 

Hardanger Siderprodusentlag er eier av Norsk Siderfestival.
Matarena er prosjektleder for Norsk Siderfestival.

Se mer info på www.matfest.no

https://matarena.ticketco.events/no/nb/e/norsk_siderfestival_2020