• 06. juni 2019 kl.18:00

OBOS 90 år – en konsertgave til Bergen

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Det er duket for en hitspekket festkveld Bergen når følgende artister inntar scenen på Edvard Griegs plass 6. juni:

OBOS 90 år – en konsertgave til Bergen

Det er duket for en hitspekket festkveld Bergen når følgende artister inntar scenen på Edvard Griegs plass 6. juni:

17:00    Dørene åpnes
18:00     Eggum & Sivertsen
19:00     Eva Weel Skram
20:15     The September When
21:30     The Cardigans

Endags-festivalen inngår i en serie av fire konsertarrangementer som markerer at OBOS i år er 90 år.

The September When
The September When, med Morten Abel i spissen, er ett av sin generasjons mest definerende norske band. Bandet står bak en imponerende rekke udødelige hits som «Bullet Me», «Cries Like A Baby» og «Can I Trust You».

Bandet satte en ny standard for Norsk rock med sine 5 album, hvorav 3 gikk inn som #1 på VG-lista. Bandet ble også kåret til Årets Spellemann i 1993.

I 2019 står det The September When igjen på scenen, og det er en stor glede å ha et av Norgeshistoriens største band tilbake i toppform!

The Cardigans
Med superkarismatiske Nina Persson i front, fikk The Cardigans sitt virkelige gjennombrudd med «First Band On The Moon» i 1996, og superhiten «Lovefool». Siden da har bandet blitt verdenskjent med sine fengende poplåter som «Erase/ Rewind» og «My Favorite Game».

Det svenske bandet har solgt over 10 millioner album og sjarmert musikkelskere verden over.

Eva Weel Skram
Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest skinnende popstjerner. Nylig slapp hun sitt første album med norske tekster til strålende mottagelse, et album som allerede har solgt til gull.

Eva har spilt utallige utsolgte konserter på de fleste av landets store scener de siste årene, og har opparbeidet seg et trofast og bredt publikum, som vender tilbake for å se Skram og bandet hennes gang på gang.

Eggum og Sivertsen
Eggum og Sivertsen klarer kunststykket å fylle et konsertlokale med intens tilstedeværelse, trøkk, rungende latter og myke, magiske øyeblikk, kun ved hjelp av to stemmer og to gitarer.

De to gitarkameratene fant i år sammen igjen med en ny suksessforestilling som har gått sin seiersgang rundt i landet, og viser oss atter en gang hvorfor både sangene og sangerne er elsket av en hel nasjon.

OBOS er en boligbyggelag med over 435 000 medlemmer, og OBOS støtter aktiviteter som bidrar til gode bo- og oppvekstmiljøer. I 2017 brukte OBOS 70 millioner kroner på samfunnsnyttige formål innen kultur, idrett og humanitært arbeid

Publikum under 18 år i følge med voksen over 23 år