• 27. - 29. november 2020

PUTTI PLUTTI POTT

Velg forestilling

Putti Plutti Pott gir deg magisk julestemning i Grieghallen!

KJÆRE GJEST
 

Det er med stor glede vi kan meddele at forestillingen med Putti Plutti Pott går som planlagt.

Men på grunn av retningslinjene fra myndighetene om maks 200 gjester i salen  må vi gjøre  justeringer i salen for å ta alle smittevernhensyn.  
Vi må har to ledige seter mellom gjestene og en ledig rad. Dette gjør at alle vil bli forflyttet oppover i salen.

Vi tildeler nye billetter etter kjøpsdato slik at plassering blir mest mulig rettferdig.
Du vil i løpet av 1-3 dager motta nye billetter på mail fra noreply@ticketmaster.no . Det er da disse billettene som er gjeldende.

Dessverre er det ikke alle som vil få tildelt nye billetter i henhold til smittevernreglene fra FHI og Bergen kommune – Dere vil få beskjed om refusjon i starten av neste uke.
___

Julefortellingen om Putti Plutti Pott er en av Norges mest populære førjulsfortellinger, og vi er stolte av å presentere den her i Bergens storstue Grieghallen. Du vil igjen få møte Petter, Caroline og Onkel Per, sammen med alle de andre som utgjør dette stemningsfulle stykket, skrevet av Per Asplin.

Det blir ingen skikkelig julestemning uten sangene og historien om den lille nisseguttens reise med Julenissens trylleskjegg! Historien begynte som bok, og den ble snart spilt inn både på plate og som tv-serie. I 1987 ble historien skrevet om og utvidet til den musikkdramatiske versjonen vi viser i Grieghallen hvert år.

Dette er en klassiker som hører julen til, og en helaften for hele familien.


Varighet 1 time 50 minutter, inkl. 20 min. pause

Passer fra 3 år


Rullestol/ledsager: tlf. 55216150

Grupper/hotellpakker: tlf. 55216170 / www.revyogteater.no