• 02. oktober 2021 kl.20:00

Sigrid Moldestad

Unngå kø -
forhåndsbestill mat og
drikke

Velg fra vår rikholdige meny i nettbutikken, og vi har mat og drikke klart når du kommer. 

Lørdag 2 . Oktober tar Sigrid Moldestad med seg sine sanger, sine feler, band og gjester og inviterer til festaften i Vestlandets storstue Grieghallen.

Sigrid Moldestad kom med sitt sjette soloalbum i Februar i år og mottok strålende anmeldelser for det, slik hun også har fått for sine foregående album. Hun er kjent for sine sterke tekster og sanger, sin folkemusikk og sin sterke formidlingsevne. I Bergen har hun de siste årene også markert seg på teaterscenen som skuespiller i både HEIM-krøniken på Det Vestnorske Teater og i “Vestland Vestland”. Selv om hun har opptrådt flere ganger i Grieghallen er det første gang hun inviterer til konsert i eget navn.

“Å skulle ha konsert i Grieghallen fyller ein jo med ærefrykt. Det er litt skummelt fordi det er ei konsertscene ein har stor respekt for og som kling litt mytisk og ekstra staselig for oss her i vest. Så ja, det er er ein draum og skape min eigen kveld der- for mitt publikum. Har jo sakna dette siste året! Folka som lyttar til musikken min og som finn seg sjølv og sine liv att i historiene eg skriv. Ingenting er verdt noko utan dei -seier Moldestad


Sigrid Moldestad er kjent for sanger som “Vise til Far”, “Eg vil vere her”, “Så ta mitt hjerte” og nå sist “Bonden” fra siste albumet “Tonen i meg” . Om det siste albumet skriver m.a PULS anmelder Arild Rønsen: “Jeg finner faktisk ingenting å sette fingeren på -et strålende album”. Bergens Tidende: “Om ikke Sigrid Moldestad kan gjøre nasjonalromantiker av deg, kan ingen”. Passer perfekt å komme til Grieghallen da!

Sigrid Moldestad: sang, fele/hardingfele
Roald Kaldestad: gitarer
Anders Røine: langeleik, munnharpe, gitarer
Sondre Meisfjord: bass
Sigbjørn Apeland: piano, trøorgel