• 08. desember 2020 kl.20:30

Sissels Jul 2020 - Avlyst

Unngå kø -
forhåndsbestill mat og
drikke

Velg fra vår rikholdige meny i nettbutikken, og vi har mat og drikke klart når du kommer. 

Kjære publikum.


I samarbeid med Early Bird Music AS og Skyskraper Artist AS har Sissel Kyrkjebø kommet til at det ikke er mulig å gjennomføre den planlagte turneen i Norge, Sverige og Danmark (Tyskland ble kansellert for en tid tilbake) med de restriksjoner og den usikkerhet det er pga covid 19, så Sissels Jul i Grieghallen 8. desember er dessverre avlyst.

 

Sissel uttaler:

«Jeg er fryktelig lei meg for at vi pga dagens usikre situasjon er nødt til å avlyse Sissels Jul 2020. Det er leit både overfor mitt trofaste publikum i alle landene, mine musikere og mitt crew.

Jeg gleder meg til å komme tilbake med Sissels Jul i 2021.»

 

 

REFUSJON  AV BILLETTER  
NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Frist for refundering er 8. november 2020.  

 

Billetter kjøpt hos Ticketmaster

For refusjon av billetter kjøpt på Ticketmaster og betalt med kort (Visa, MasterCard, AmEx), Vipps, PayPal eller Klarna - bruk kontaktskjema: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000150678

 

Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Dersom du har betalt med kort via telefon eller brukt et gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring.  

 

Billetter kjøpt via Grieghallens billettkontor

Har du kjøpt billetter via billettkontoret i Grieghallen - send mail til post@grieghallen.no med kundenummer/mobilnummer, navn og det kontonummeret vi skal refundere til. På grunn av Covid-19 kan det ta litt tid før man får refundert og får svar, vi håper på forståelse for dette.

 

Billetter med hotellpakke

Har du kjøpt hotellpakke vil du motta en egen fra mail fra Revy & Teaterservice.
Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke. 


Early Bird Music og Skyskraper Artist presenterer:
Sissels Jul 2020

Ingen jul uten Sissel!

«Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg»
Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017

I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

De siste årene har Sissels Jul vært en stor suksess, og i 2020 legges juleturneen til både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland i tidsrommet 18. november – 20. desember.

Sissel har med seg sitt fantastiske band, og konserten inneholder alt fra klassiske julesanger til soul- og gospelperler, sanger som virkelig får julestemningen til å senke seg over publikum!


Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150

Grupper/hotellpakker: tlf. 55216170 / revyogteater.no