• 01. mars 2019 kl.20:00

Trygve Skaug

Bergen Live presenterer:
Trygve Skaug
 

 

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det. Poeten, låtskriveren og vokalisten Trygve Skaug har #VerdensFinestePublikum. Og de blir stadig flere.

Siden Skaug solgte ut Sentrum Scene våren 2018, samt konserthus i flere store norske byer, kommer han til å avslutte en fullsatt juleturné godt innpå lille julaften. Blant annet med to fulle hus i Håkonshallen. Alene med sine gitarer og poesien. 

Trygve Skaug en stor formidler og fremkaller latter så vel som tårer. En varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget tilsammen over 180 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut fire diktsamlinger, og har vært landets mestselgende lyriker de siste to årene, i tillegg til å være en av de mest delte poetene på sosiale medier. Selv med 100.000 følgere på nettet tør han å stille spørsmålstegn ved hvor han egentlig skal. 

I 2017 slapp han albumet «Sanger du skal få når jeg dør». Et album som blant annet ble belønnet med Spellemann-nominasjon. 

Nå skriver han på nytt materiale, ny bok og ny plate. Han beskriver prosjektet slik:


Konserter fremover vil nok bære preg av det jeg er mest opptatt av å skrive om nå: lyset i enden av folks tunneler. Eller kanskje litt tunnelturen i seg selv også. Jeg heier på de folka som tar jobben med å stå inni sånne tunneler med refleksvest på. De som heier folk frem og sier: - Hold ut, det er ikke langt igjen.  

Eller som peker og sier: - Sett deg her og hvil litt. 

Jeg har som mål at poesien og musikken min skal være sånn.
Unummererte sitteplasser

Foto og lydopptak forbudt

Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00

Ledsagerbevis: Tlf. 55216150

Grupper over 6 personer: Tlf. 55216170

Bergen Live (arrangør) webside og facebookside