• 15. juni 2021 kl.20:00

Vilde Tuv - Melting Songs

Vi ønsker velkommen til sommerkveld i spissen av Grieghallen for å oppleve Vilde Tuv fremføre sitt kritikerroste nye album Melting Songs. Låtskriveren mange har regnet som en av landets beste lyrikere, har på sitt nye album overlatt poesien til en fløyte, nærmere bestemt en blokkfløyte. Den 7. mai slapp Vilde Tuv Melting Songs til stor begeistring for hennes trofaste lyttere og et unisont hyllende anmelderkorps. Konserten i Grieghallen blir første gang Vilde Tuv fremfører albumet i sin helhet.

For å gjøre kvelden komplett har Vilde Tuv planlagt både visuelle, musikalske og smakfulle overraskelser som vil bli annonsert frem mot konserten.
Dørene åpner en time før konsertstart, lurt å være tidlig ute for ikke å gå glipp av noe av kveldens program. 

Trygt konsertbesøk i Grieghallen

Vi har lagt forholdene til rette for et trygt konsertbesøk i Grieghallen. Vi har god plass til alle, og sørger for at alle pålegg og anbefalinger om smittevernstiltak blir fulgt.
Publikum sitter med god avstand til hverandre og vi ber om at du sitter på anvist sete.

Det er tilgjengelig håndsprit i foajeer og ved toaletter. Vi ber om at du tar hensyn til andre sitt ønske om avstand, følger publikumsvertenes instrukser og er nøye med hånd- og hostehygiene. Er du syk, ber vi deg holde deg hjemme.
Kjøper du billetter til andre, vær obs på at du må kunne oppgi deres navn og telefonnummer ved eventuell smittesporing.

Servering
Man kan forhåndsbestille drikke på https://www.grieghallen.no/mat-og-drikke/ og det står klart ved ankomst .
Drikke kan også kjøpes via mobil på stedet.

Rullestol / ledsager tlf 55 216170