• 01. mai 2022 kl.20:00

Wardruna

Unngå kø -
forhåndsbestill mat og
drikke

Velg fra vår rikholdige meny i nettbutikken, og vi har mat og drikke klart når du kommer. 

Vennligst merk:

Wardruna Konserten med Warduna ble flyttet fra 04.04.2020 til 09.april 2021 og nå til 01.05.2022 Kjøpte billetter gjelder til ny dato Hvis dato ikke passer kan billetter refunders på følgende måte innen 04.06.2021
For refusjon av billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna - bruk dette kontaktskjemaet og fyll inn relevante detaljer.
Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.
NB! Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager til pengene er tilbakeført.

The Wardruna show in Grieghallen is postponed until Mai 1th 2022, due to the ongoing coronavirus outbreak. Tickets are valid for the new date. If you are not able to attend the show at the new date, you can refund tickets at place of purchase before June 4th 2021.

Fredag 9. april 2021 er Wardruna klar for konsert i Grieghallen

Utsolgte konserter på stadig større spillesteder over hele verden kulminerer i høstens høydepunkt da de spiller i legendariske Red Rocks Amfiteater i USA. Til våren starter et nytt kapittel for bandet og det starter i Norge.

”Vi gleder oss veldig til endelig å være på hjemmebane igjen og når Wardruna står opp fra sin studiodvale og starter konsertåret i Norge neste år, er det helt klart lov å håpe på ny musikk!”, sier Einar Selvik.

Gruppens kritikerroste trilogi basert på runene er avsluttet og det arbeides med ny musikk samt ny tilnærming til konsertproduksjonen.

Den norske norrøn/folk-konstellasjonen Wardruna er kjent for sine musikalske fortolkninger av eldre nordiske tradisjoner. Gruppen ble startet i det stille av komponist Einar Selvik tidlig på 2000-tallet og har siden debutplaten i 2009 hatt stor suksess på tvers av musikksjangre, kultur og språk. Med mål om å gi ny stemme til gamle tradisjoner, vever Wardruna på særegent vis nordens eldste instrumenter og versemål inn i et moderne lydlandskap.

Gruppen har toppet Billboard-lista for verdensmusikk og har med sine betydelige musikalske bidrag til TV-serien VIKINGS, fått vist musikken sin til et bredt og verdensomspennende publikum. Wardruna kombinerer det akademiske med det populærkulturelle og den grundige tilnærmingen de har til emnet har gjort dem til en av samtidens fremste formidlere av norrøn kultur.

28. mars – Oslo, Sentrum Scene
3. april – Stavanger, Stavanger Konserthus
4. april – Bergen, Grieghallen


Rullestol/ledsager: tlf. 55216150

Bergen Live (arrangør) webside og facebookside