• 09. april 2021 kl.20:00

Wardruna

Unngå kø -
forhåndsbestill mat og
drikke

Velg fra vår rikholdige meny i nettbutikken, og vi har mat og drikke klart når du kommer. 

Wardruna
Konserten med Warduna må utsettes til 09.april 2021 som følge av Bergen Kommune sitt vedtak om begrensninger på antall og avstand i forbindelse med arrangementet.
Kjøpte billetter vil gjelde til ny dato. Om ny dato ikke passer , kan du få refundert billetten innen 4. juni 2020.


The Wardruna show in Grieghallen is postponed until April 9th 2021, due to the ongoing coronavirus outbreak.
Tickets are valid for the new date. If you are not able to attend the show at the new date, you can refund tickets at place of purchase before June 4th 2020.


Fredag 9. april 2021 er Wardruna klar for konsert i Grieghallen

Utsolgte konserter på stadig større spillesteder over hele verden kulminerer i høstens høydepunkt da de spiller i legendariske Red Rocks Amfiteater i USA. Til våren starter et nytt kapittel for bandet og det starter i Norge.

”Vi gleder oss veldig til endelig å være på hjemmebane igjen og når Wardruna står opp fra sin studiodvale og starter konsertåret i Norge neste år, er det helt klart lov å håpe på ny musikk!”, sier Einar Selvik.

Gruppens kritikerroste trilogi basert på runene er avsluttet og det arbeides med ny musikk samt ny tilnærming til konsertproduksjonen.

Den norske norrøn/folk-konstellasjonen Wardruna er kjent for sine musikalske fortolkninger av eldre nordiske tradisjoner. Gruppen ble startet i det stille av komponist Einar Selvik tidlig på 2000-tallet og har siden debutplaten i 2009 hatt stor suksess på tvers av musikksjangre, kultur og språk. Med mål om å gi ny stemme til gamle tradisjoner, vever Wardruna på særegent vis nordens eldste instrumenter og versemål inn i et moderne lydlandskap.

Gruppen har toppet Billboard-lista for verdensmusikk og har med sine betydelige musikalske bidrag til TV-serien VIKINGS, fått vist musikken sin til et bredt og verdensomspennende publikum. Wardruna kombinerer det akademiske med det populærkulturelle og den grundige tilnærmingen de har til emnet har gjort dem til en av samtidens fremste formidlere av norrøn kultur.

28. mars – Oslo, Sentrum Scene
3. april – Stavanger, Stavanger Konserthus
4. april – Bergen, Grieghallen


Rullestol/ledsager: tlf. 55216150

Bergen Live (arrangør) webside og facebookside