• 16. juni 2021 kl.19:30

WIG WAM

TTMG, Alive Produksjoner og United Stage Norway presenterer

WIG WAM - The Never Say Die Tour - Grieghallen i Bergen - 16 JUNI.

WIG WAM er endelig tilbake etter 9 år i dvale. Med det splitter nye kritikerroste comeback- albumet "Never Say Die", har WIG WAM gjeninntatt plassen som landets udiskutable hardrock-konger, og er atter en gang på vei ut i manesjen for å lage rockemagi.

Til tross for den pågående pandemien har TTMG, Alive Produksjoner og United Stage Norway i samarbeid med Wig Wam besluttet å gjennomføre den lenge etterlengtede og planlagte oppstarten for "The Never Say Die Tour" som inntar Bergen 16 juni. Restriksjoner vedrørende smittevern på det gjeldende tidspunktet vil selvfølgelig bli hensyntatt på best mulig måte. Den påkostede turné produksjonen som skal ta WIG WAM ut i Europa er optimistisk under full planlegging og tilrettelegging.

Nylig arrangerte bandet sitt planlagte release-party på Chateau Neuf, denne gangen for tom sal, men for tusenvis av seere under en livestream-sending.

WIG WAM tar nå skrittet mot en normal konsert verden, når det igjen åpnes for 100-200 publikummere, og forhåpentligvis kan vi invitere flere publikummere når endelig teppet heves i Bergen 16 Juni.Trygt konsertbesøk i Grieghallen
Vi har lagt forholdene til rette for et trygt konsertbesøk i Grieghallen. Vi har god plass til alle, og sørger for at alle pålegg og anbefalinger om smittevernstiltak blir fulgt.
Publikum sitter med god avstand til hverandre og vi ber om at du sitter på anvist sete.

Det er tilgjengelig håndsprit i foajeer og ved toaletter. Vi ber om at du tar hensyn til andre sitt ønske om avstand, følger publikumsvertenes instrukser og er nøye med hånd- og hostehygiene. Er du syk, ber vi deg holde deg hjemme.
Kjøper du billetter til andre, vær obs på at du må kunne oppgi deres navn og telefonnummer ved eventuell smittesporing.
Dørene vil åpne 45 minutter før konsertstart, og vi ber alle om å være ute i god tid slik at det ikke oppstår kø.

Servering
Man kan forhåndsbestille drikke på https://www.grieghallen.no/mat-og-drikke/ og det står klart ved ankomst .
Drikke kan også kjøpes via mobil på stedet.

Rullestol / ledsager tlf 55 216170