Hvilket lokale passer best til ditt arrangement?

Her er Grieghallens romplanlegger, der du kan finne rommet som passer best for ditt arrangement. 
Dette enten det er en konsert, konferanse eller et hyggelig middagsselskap. 

Lokaler for alle typer arrangementer

Grieghallens store mangfold og fleksibilitet setter oss i stand til å gjennomføre lokale, nasjonale og internasjonale arrangementer. Vi er Bergens største konferansesenter med 13 møterom, godt egnet til å arrangere dagsmøter, konferanser, kongresser, messer og kick off.           Her ligger alt til rette for å kombinere møtet eller konferansen med kulturelle aktiviteter og underholdning. Grieghallen er et levende kulturhus som kommer til å sette sitt preg på ditt arrangement.

Du kan leie Dovregubbens Hall på 3500 kvadratmeter til for eksempel en reiselivsmesse, boligmesse eller varemesse, og Edvard Griegs Plass på 5000 kvadratmeter til stående eller sittende utekonserter. Grieghallen har lokaler som passer for alle typer konserter og forestillinger, i tillegg til selskapslokaler.

Både publikum og kunder setter også stor pris på våre store foajèer og mingleområder.

Høy kvalitet på tjenestene

Vår visjon er å skape unike opplevelser – i hjertet av Bergen. Vår profesjonelle stab sørger alltid for høy kvalitet på alle tjenestene vi leverer. Vi har lang erfaring med arrangementer, og hos oss får du en prosjektleder som sammen med våre samarbeidspartnere følger hele prosessen fra planlegging til gjennomføring. Vi kan skaffe til veie alt innen moderne videoteknikk, lyd og lys, og har også lang erfaring med mat og drikke til alle typer arrangementer, fra enkel servering til gourmetmåltider for store selskaper.

Våre undersøkelser viser at vi scorer høyt på kundetilfredshet. Grieghallen ble i 2018 nominert som en av topp 10 i kategorien Attractions and Experiences (HSMAI).