Hvorfor velge Grieghallen til alt fra konferanse til festarrangement?

Nyrenoverte Grieghallen har flotte lokaler for alle typer arrangementer.
Her kan du leie møterom, konferanselokaler, selskapslokaler og messelokaler-
midt i Bergen sentrum, med enkel parkering og hoteller i umiddelbar nærhet.

Lokaler for alle typer arrangementer

Grieghallens store mangfold og fleksibilitet setter oss i stand til å gjennomføre lokale, nasjonale og internasjonale arrangementer. Vi er Bergens største konferansesenter med 13 møterom, godt egnet til å arrangere dagsmøter, konferanser, kongresser, messer og kick off.           Her ligger alt til rette for å kombinere møtet eller konferansen med kulturelle aktiviteter og underholdning. Grieghallen er et levende kulturhus som kommer til å sette sitt preg på ditt arrangement.

Du kan leie Dovregubbens Hall på 3500 kvadratmeter til for eksempel en reiselivsmesse, boligmesse eller varemesse, og Edvard Griegs Plass på 5000 kvadratmeter til stående eller sittende utekonserter. Grieghallen har lokaler som passer for alle typer konserter og forestillinger, i tillegg til selskapslokaler.

Både publikum og kunder setter også stor pris på våre store foajèer og mingleområder.

Midt i Bergen sentrum

Grieghallen ligger midt i Bergen sentrum, fem minutters gange fra Bergen Jernbanestasjon og Bergen Busstasjon, ti minutter fra Fisketorget og et lite kvarter fra Fløibanens nedre stasjon. Det er lett å komme seg til Grieghallen, og du har kort avstand til byens mange attraksjoner. Under Edvard Griegs Plass er det i tillegg parkeringsanlegg med plass til 420 biler. 

Stor renovering

I 2016 avsluttet Grieghallen et fornyingsprosjekt til 270 millioner kroner. Dette inkluderte blant annet solide oppjusteringer av de to største konsertlokalene. Peer Gynt-salen ble totalrenovert, med nytt amfi og scenetårn, og Griegsalen fikk nytt scenegulv, fornyet auditorium og oppgradert sceneteknologi. Grieghallens avtale med et av Nordens fremste video- lys- og lydselskap garanterer bruk av det nyeste av teknisk utstyr, med høy kvalitet på både tjenester, personell og tekniske løsninger.

Høy kvalitet på tjenestene

Vår visjon er å skape unike opplevelser – i hjertet av Bergen. Vår profesjonelle stab sørger alltid for høy kvalitet på alle tjenestene vi leverer. Vi har lang erfaring med arrangementer, og hos oss får du en prosjektleder som sammen med våre samarbeidspartnere følger hele prosessen fra planlegging til gjennomføring. Vi kan skaffe til veie alt innen moderne videoteknikk, lyd og lys, og har også lang erfaring med mat og drikke til alle typer arrangementer, fra enkel servering til gourmetmåltider for store selskaper.

Våre undersøkelser viser at vi scorer høyt på kundetilfredshet. Grieghallen ble i 2018 nominert som en av topp 10 i kategorien Attractions and Experiences (HSMAI).

Vi hjelper deg med

  • Servering
  • Møtemat
  • Underholdning
  • Vakthold
  • Overnatting
  • Lys, lyd og multimedia

Vi hjelper deg med alt til ditt arrangement

Kontakt oss

Reidar Skjolden

Reidar Skjolden

ARRANGEMENTSJEF

55 21 62 08

958 64 788

reidar.skjolden@grieghallen.no

Erik Trøstaker

Erik Trøstaker

SALGSKONSULENT

55 21 62 15

977 89 025

erik.trostaker@grieghallen.no

Lisbeth Mundheim Hofstad

Lisbeth Mundheim Hofstad

SALGS- OG MARKEDSSJEF

55 21 61 18

416 44 273

lisbeth.hofstad@grieghallen.no

Elisabeth Hopsdal Brattebø

Elisabeth Hopsdal Brattebø

PROSJEKTLEDER

55 21 61 17

975 90 607

elisabeth.hopsdal@grieghallen.no