Grieghallen – Bergens største konferansesenter

Ditt konferanselokale i Bergen.
Grieghallen har fleksible og topp moderne lokaler for å arrangere alt fra mindre kurs og konferanser til store kongresser i hjertet av Bergen.

Grieghallen er årlig vertskap for store konferanser som Under Water Technology Conferance (UTC) og Nordiske Mediedager, i tillegg til en rekke mindre og større nasjonale og internasjonale konferanser. Med plassering midt i Bergen sentrum og parkering under Edvard Griegs Plass er det lett for alle deltakere å komme til arrangementet.

Moderne kurs- og konferanselokaler

Med 25 000 kvadratmeter fordelt på 20 rom og saler, kan Grieghallen legge til rette for å arrangere både små kurs og store konferanser og kongresser i Bergen sentrum.

Grieghallen er det perfekte konferansested for alt fra 100 til 2200 deltakere. I Grieghallen kan du leie lokaler med alle konferansefasiliteter, og vi skreddersyr pakker tilpasset deres behov.

Våre konferanselokaler og møterom er moderne og oppdaterte med de nyeste tekniske løsninger. Peer Gynt-salen er den største salen i konferansesenteret, og rommer opp til 700 mennesker sittende. Det er et meget fleksibelt lokale, godt egnet for konferanser og andre større arrangementer som for eksempel kongresser. Griegsalen rommer opptil 1638 mennesker, og utnytter man scenen er det plass til ytterligere 600 personer.

De store foajeene i tilknytning til Griegsalen og Peer Gynt-salen gir gode mingle- og bevertningsarealer, samt utstillingsområder for deltakere og arrangører. Grieghallen har også mindre rom godt egnet som lokaler til kurs, møter, og parallelle sesjoner. De elegante salongene Nina og Edvard egner seg godt til styremøter, generalforsamlinger, festarrangement eller rett og slett til møterom eller pauserom. Her serveres gjerne flotte middager i de mest stilfulle omgivelser.

 

En unik opplevelse i Bergen sentrum

Muligheten til å kombinere konferanser med kultur og underholdning er en av Grieghallens unike egenskaper. Som Norges fremste kulturhus, ligger alt til rette for å kombinere kurs eller konferanse i Bergen med kulturelle aktiviteter som konserter eller show. Grieghallen har et renommé som anerkjent konsertsted innen alle typer musikk, og har gode kontakter med kulturarrangører både nasjonalt og internasjonalt. Kulturelle innslag kan være med på å gi arrangementet ditt en ekstra dimensjon og gjøre det til en unik opplevelse.

Kvalitet i alle ledd

Legger du arrangementet til Grieghallen kan du være sikker på at du får service i alle ledd. Du får en kunnskapsrik prosjektleder som følger hele prosessen, fra A til Å. Prosjektlederen hjelper med alt det praktiske som skal på plass, og legger til rette for alle tekniske behov.
I tillegg har Grieghallen i mange år levert mat og drikke av høyeste kvalitet til alle typer arrangement, og kan legge til rette for alt fra enkle baguetter til spennende gourmetmåltid.

 

Se våre flotte kurs- og konferanselokaler

Vi hjelper deg med

  • Servering
  • Møtemat
  • Underholdning
  • Vakthold
  • Overnatting
  • Lys, lyd og multimedia

Vi er eksperter på kurs og konferanse

Kontakt oss 

Reidar Skjolden

Reidar Skjolden

ARRANGEMENTSJEF

55 21 62 08

958 64 788

reidar.skjolden@grieghallen.no

Erik Trøstaker

Erik Trøstaker

SALGSKONSULENT

55 21 62 15

977 89 025

erik.trostaker@grieghallen.no

Lisbeth Mundheim Hofstad

Lisbeth Mundheim Hofstad

SALGS- OG MARKEDSSJEF

55 21 61 18

416 44 273

lisbeth.hofstad@grieghallen.no