Digitale konferanser

Grieghallen har rigget seg til å kunne løse de fleste behov.

I disse tider blir mange tradisjonelle konferanser omgjort til enten ren livestream der deltakerne følger med fra sin pult eller hjemmekontor, til hybride løsninger der man fyller opp salen med det antallet som til enhver tid er lov, mens resten av deltakerne følger med digitalt. Vi kan hjelpe dere med alt dette. Sammen med vår dyktige samarbeidspartner Bright kan vi løse ditt behov, alt fra den enkleste streaming til storstilte avanserte produksjoner.

Bygg merkevaren din
Om du benytter vårt faste streamingstudio eller vi skreddersyr en hybrid variant legger vi til rette for at du kan bygge merkevaren din gjennom oppsettløsninger, samt grafiske muligheter og effekter.


Vårt permanente streamingstudio

Om du skal nå ut til dine ansatte eller kunder, har vi et fast streamingstudio som gjør at arrangementet ditt får et profesjonelt uttrykk, samt erfarne teknikere og topp utstyr gjør jobben enkel for deg som kunde.
Les mer


Digitale konferanser

Grieghallen har flere lokaler som egner seg for hybride events og konferanser, Peer Gynt-salen med sine 750 m2 er vårt mest populære valg.
Her har du god plass til et profesjonelt studio kombinert med deltakere i salen.
Kontakt oss for mer informasjon.

Foto: THE OCEAN//Bergen Live 2020