ÅPEN DAG – GRIEGHALLEN 40 ÅR

Bergens flotteste bursdagsfest!

Grieghallen fyller 40 år og inviterer alle til Åpent Hus og en storslagen bursdagsfeiring!
Det vil bli servert pølser, kake og drikke, samtidig som hele huset vil være fullt av aktiviteter. 

Opplev Grieghallen som aldri før, fra kl. 11 synger Bergen Guttekor deg inn i huset. La barna prøve seg som dirigent i vår DirigentLab, sjekk også ut LydLab og RapLab. Gjennom reisen i huset kan man se et eventyr eller et virtuelt orkester, fargelegge, prøve instrumenter, se en danseøving, få en tattis eller ansiktsmaling, og ellers være delaktig i mange musikalske sprell rundt på huset!

Blant andre innslag:
Norges Musikkkorps Forbund fyller 100 år! Opplev fotoutstillingen i foajeen – fotograf Vidar Alvik har fulgt Norges Musikkorps Forbund ett helt år – vi deler de beste bildene! Spill et instrument du aldri har prøvd, stå på scenen sammen med andre – vi elsker korps og musikk! 
BIT20 Ensemble inviterer til LydLab i tredje etasje. I laben er det et verksted der du kan lage instrumenter. For å hjelpe deg å manøvrere har BIT20 kompetente lydforskere til disposisjon, som alle har en doktorgrad i lyd og morro. Dette passer for barn fra 3 år og oppover.

I tillegg kan vi friste med en gratis bursdagskonsert med selveste Christine Sandtorv og Stjernetellerbandet. Dronningen av familiepop Christine Sandtorv har gitt ut fire album i Stjernetellerserien. I Christines univers finner man tidløs popmusikk som fenger hele familien med ba?de moro og alvor. Christine & Stjernetellerbandet serverer lekende låter du får på hjernen, i tillegg til kjekke aktiviteter i foajeen! (*Begrenset antall billetter, hentes ved hovedinngang).
 

Det hele avsluttes med en stor bursdagskonsert med Bergen Filharmoniske Orkester kl. 14:00 (billettsalg www.harmonien.no), da Grieghallen fyller 40 år og Norges Musikkorps Forbund fyller 100 år! Her blir det bursdagssang og mange musikalske overraskelser. Resultatet av høstPULSE - høstens gøyeste musikalske seminar - presenteres, det blir dans, drill, sang og musikk… det blir BURSDAGSFEST!
Konserten blir ledet av Christine Sandtorv.

Velkommen til Bergens flotteste bursdagsfest!

Dette skjer i Åpent hus kl. 11:00-14:00: 
Bergen Guttekor (fra kl. 11:00) 
Historisk utstilling – Grieghallen
Tattoo shop – Norge Musikkorps Forbund
Lag lyd i instrumentet – spill med! – Norges Musikkorps Forbund
Fargelegging – Stjerneteller universet
Konsert – Christine Sandtorv & Stjerneteller (kl. 12:00) *Begrenset antall billetter 
Åpen høstPULSE øving – Aspirant/Junior NMF (kl. 11:00-12:00)
DirigentLab – Bergen Filharmoniske Orkester (kl. 12:00-14:00) Ansiktsmaling
Jazz danseøving – Bergen Kulturskole
LydLab – BIT 20 
Virtuelt Orkester – Bergen Filharmoniske Orkester (i samarbeid med HVL og BoB)
Eventyrstund – Manger Folkehøgskule
RapLab – Manger Folkehøgskule