VIL DU JOBBE I GRIEGHALLEN?

Sammen skaper vi unike opplevelser i hjertet av Bergen

Med sitt mangfold, fleksibilitet og høye kvalitet på fasiliteter og tekniske løsninger, står Grieghallen for det beste på markedet innen gjennomføring av kulturelle aktiviteter, messer, konferanser, mottakelser og bevertning til glede for små og store arrangører.

Grieghallen er kanskje mest kjent for den store Griegsalen som har vært, og er et møtested mellom publikum og mange av verdens største kunstnere.

Men Grieghallen er så mye mer! Her arrangeres store nasjonale og internasjonale konferanser, messer og festarrangement. Grieghallen er atmosfære, fleksibilitet, små og store rom, saler og foajéer. Sammen med våre profesjonelle partnere sørger vi for høy kvalitet innenfor alle former for arrangement.Grieghallen med sin sentrale beliggenhet, gir også nærhet til det meste og beste Bergen sentrum har å by på.

Grieghallen er inne i en positiv utvikling og vi søker derfor etter

Prosjektleder med ansvar for arrangementsavvikling

Grieghallen søker nå en prosjektleder med ansvar for å planlegge og gjennomføre arrangementer. Her vil du få en spennende jobb med varierte oppgaver, og du blir en del av et team på totalt 8 prosjektledere.

Som prosjektleder i Grieghallen har du ansvar for arrangement fra A-Å. Du skal gi tilbud, følge opp kunde, sørge for avvikling av arrangementet og følge opp i etterkant av prosjektet når faktura sendes ut, slik at kunden har èn person å forholde seg til. Prosjektlederen jobber med alt fra underholdning til konferanser og større festarrangement. Mange kunder kommer igjen år etter år.

Prosjektleder må kunne stille opp for kunden når det trengs, og må derfor kunne være tilgjengelig under avvikling av arrangement, også til tider på kveldstid.

Vi ser etter en person som er selvstendig og proaktiv, med høy gjennomføringsevne og øye for detaljer. Personen er tydelig i kommunikasjon både mot kunder, samarbeidspartnere og internt, og evner å ha mange baller i luften på samme tid.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide tilbud og delta i salgsarbeidet.
 • Avklare arrangementsinnhold med kunde og samarbeidspartnere.
 • Følge opp kunden i tilbudsprosessen.
 • Overordnet ansvar for planlegging og gjennomføring av arrangement.
 • Oppgaver som naturlig hører inn under arrangementsavvikling
 • Delta positivt i forbedringsprosesser og utvikling av Grieghallen. 
   

Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere utdannelse på bachelor eller master nivå.
 • Du er flink å kommunisere både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.
 • Du er lærevillig og tar til deg ny kunnskap på en positiv og lett måte.
 • Du er strukturert, fleksibel og systematisk.
 • Du behersker høy aktivitet og beholder roen på travle dager.
 • Du er kreativ og løsningsorientert og har gode kommunikative evner.
 • Du er en lagspiller som samarbeider godt med andre og deler av din kunnskap.
 • Kjennskap til underholdningsbransjen eller arrangementsutvikling 
   

Personlige egenskaper

Vi er på jakt etter en person med pågangsmot, fleksibilitet og gode samarbeidsevner. Vi ønsker å skape gode resultater i team sammen med våre kunder. 

Vi tilbyr

Hos oss vil du få en variert og hektisk hverdag. Du vil jobbe med mennesker som har høy kompetanse og som villig deler av sin kunnskap og erfaring. De gode opplevelsene Grieghallen kan by på vil nå bli en del av din arbeidshverdag. Vi har det gøy på jobb samtidig som vi er opptatt av å levere høy kvalitet i alt vi gjør og vi forventer at du stiller opp når det trengs. Du vil arbeide med engasjerte mennesker i et team som jobber godt sammen.

Oppstart etter avtale, senest 1.september. Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte Yngvild Hjetland i Randstad på telefon +4793855766 eller arrangementssjef Reidar Skjolden på telefon 95864788. Vi behandler søknader fortløpende.