• 08. - 30. september 2021

ABSTRACTICA

ABSTRACTICA er en fellesutstilling av fotografene Eilif Stene og Roger Brendhagen.

Utstillingen vil være i Grieghallen, Bergen, perioden 7. til 30. september 2021, og omfatter 60 motiver i formater fra 75x50cm oppover til 150x100cm og 100x200cm. 

Åpningsdagen er kun for inviterte (begrenset antall ref. covid), men 8. og 9. september vil Eilif være til stede i Grieghallen, inngangsfoaje 1. etasje, fra kl. 14.00 til 19.00, så kom gjerne innom.
Resten av perioden kan man avtale privat visning for mindre grupper eller personer.

Kontakt Eilif på tlf/sms: 90141315, e-post: eilif.stene@gmail.com, eller ved å sende PM her på Facebook for å finne dag og tidspunkt. Utstillingen er selvfølgelig også tilgjengelig for publikum som skal på annet arrangement i regi av Grieghallen i samme periode.

Eilifs bilder er en samling konkrete abstraktfoto, naturfoto og composite. Sistnevnte kategori er altså et foto på lerret som underlag, deretter lag på lag med acrylmaling og/eller sparkel i forskjellige farger, eller med geometriske tegninger/symboler. Her har Eilif samarbeidet med henholdsvis Connie Norstrand www.facebook.com/ArtByConnieNog Alet Igland www.aletigland.com/

www.eilifstene.com
www.facebook.com/eilifstenefoto
Eilif Stene Foto, Sandviksbodene 65B, 5035 BERGEN,
tlf:90141315, e-post: eilif.stene@gmail.com

Antarktis er et av verdens farligste områder.
Fotograf Roger Brendhagen viser oss sitt Antarktis i serien «Antarctica». Med heftig vær og sjø, ras fra breer i hundretonnsklassen, isberg som plutselig kantrer og som innehaver av verdens kulderekord, er Antarktis ikke et sted for hverken nybegynnere eller pyser. Brendhagen er ingen av delene, for i møte med Antarktis kan selv en erfaren vagabond som Brendhagen føle seg ydmyk. Han viser oss en respektfull portrettering av dette kontinentet. Kraftfullt, monumentalt og utilgjengelig, men også ufattelig vakkert!

Følg hans arbeide på: www.brendhagen.com
www.instagram.com/roger_brendhagen
www.facebook.com/roger.brendhagen

Roger Strandli Brendhagen
Naturfotograf
Mobil: +47 48 40 18 18
Børsungsætervegen 98
2584 Dalholen