• 22. august 2021 kl.19:00

Etoile Ballet Gala - den eksklusive ballettforestillingen med solister fra verdensberømte ballettkompanier

Etoile Ballet Gala

Om Etoile Ballet Gala
Selskapet WORLDSTARS ble grunnlagt av Olga Azizova i 2010 og er organisatoren av en av de mest berømte internasjonale ballettprosjektene i verden – Etoile Ballet Gala. I denne forestillingen deltar fremragende ballettdansere fra Pariseroperaen, Bolsjoiballetten, Mariinskij-teatret, Den Kongelige Danske Ballett, Nasjonalteatret i Praha, Royal Ballet i London og andre berømte kompanier. I dag foregår Etoile Ballet Gala i Latvia, Sverige og Norge og gir publikum muligheten til å se ballett av høy standard som inspirerer og berører hjerter.

Program
22. august vil publikum i Bergen få mulighet til å se berømte utdrag fra de legendariske klassiske ballettene “Svanesjøen”, “Tornerose”, “Giselle”, “Don Quijote” og andre samt unike dansestykker innen samtidsballett fremført av glimrende dansere fra hele verden.

Olga Azizova, grunnlegger og artistisk leder for Etoile Ballet Gala sier:
“Jeg er så glad for at Etoile Ballet Gala feirer sitt tiende år nå i 2020. Jeg er stolt over at dette prosjektet gjennom årene har blitt presentert på de fantastiske scenene til operahus og konsertsaler i de Baltiske statene og Skandinavia for titusenvis av mennesker. Hver forestilling har på sin egen måte vært enestående takket være det unike programmet og ballettdanserne som har deltatt, sammen med den spesielle atmosfærene, som har gitt tilskuerne mulighet til å dykke ned i en magisk kunstverden som aldri etterlater deg likegyldig, som begeistrer og inspirerer. Jeg er veldig glad for å kunngjøre at 22. august vil Etoile Ballet Gala presentere et eksklusivt program for publikum i Bergen – perlene fra klassisk ballett og spennende stykker med moderne koreografi fremført av ballettdansere fra hele verden, som kommer sammen på samme scene bare denne kvelden, i Grieghallen. Jeg er sikker på at når ballettdanserne i Etoile Ballet Gala får deg til å leve deg inn i det som skjer på scenen og nyte det, vil denne spesielle fremføringen være i hjertet ditt for alltid. Det er veldig viktig for meg at denne fremføringen gir publikum mange behagelige inntrykk og følelser, og viser hvor spennende ballett kan være. Besøk Etoile Ballet Gala, og, når du kommer hjem i godt humør, vil du være glad for å ha brukt denne kvelden i en vidunderlig feststemning!”

Anbefalinger:

“Olga Azizova, den kunstneriske lederen av Etoile Ballet Gala, forener kjente ballettstjerner fra hele verden i en flott forestilling”, - Gudrun Bojesen, prima ballerina ved Den Kongelige Danske Ballett, ridder av 1. grad av Dannebrog.

“Etoile Ballet Gala – fantastisk forestilling på toppnivå som forener ballettstjerner fra hele verden. Olga Azizova gjør en stor innsats for verdensballetten”, - Levente Bajári, førstedanser ved den Ungarske Nasjonalballetten, vinner av prisene EuroPas og Talentum Artistic Award.

“Olga Azizova, den kunstneriske lederen av Etoile Ballet Gala, er svært profesjonell og takket være henne, fårpublikum anledning til å oppleve internasjonale ballettstjerner. Dette er et stort bidrag til
verdensballetten”, - Isabelle Ciaravola, Etoile ved Paris Opera, ridder av Æreslegionen (Légion d'honneur) og ridder av Ordenen for kunst og litteratur (L’Ordre des Arts et des Lettres).

Varighet med pause: ca. 1 time 50 minutter
Anbefales fra 7 år
OBS: Musikken er forhåndsinnspillt og spilles over høytaleranlegget.

Hjemmeside: www.etoileballetgala.com
Facebook: https://www.facebook.com/Etoile-Ballet-Gala-in-Norway-250225575367096/
Instagram: https://www.instagram.com/etoileballetgala/


Trygt konsertbesøk i Grieghallen

Vi har lagt forholdene til rette for et trygt konsertbesøk i Grieghallen. Vi har god plass til alle, og sørger for at alle pålegg og anbefalinger om smittevernstiltak blir fulgt.
Publikum sitter med god avstand til hverandre og vi ber om at du sitter på anvist sete.

Det er tilgjengelig håndsprit i foajeer og ved toaletter. Vi ber om at du tar hensyn til andre sitt ønske om avstand, følger publikumsvertenes instrukser og er nøye med hånd- og hostehygiene. Er du syk, ber vi deg holde deg hjemme.
Kjøper du billetter til andre, vær obs på at du må kunne oppgi deres navn og telefonnummer ved eventuell smittesporing.
Dørene vil åpne 45 minutter før konsertstart, og vi ber alle om å være ute i god tid slik at det ikke oppstår kø.

Servering
Man kan forhåndsbestille drikke på https://www.grieghallen.no/mat-og-drikke/ og det står klart ved ankomst .
Drikke kan også kjøpes via mobil på stedet.

Rullestol / ledsager ring tlf : 55 216170