• 19. september 2020

Familiekonsert med Bergen Filharmoniske Orkester: Eventyret om Beethoven

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Husker du dukken Rosenstjert og Minken Fosheims serie «Eventyret om…»? I 2020 er det 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født, og vi gleder oss over å kunne presentere Eventyret om Beethoven!

Tjuagutter og rabagaster! Bergensere i alle aldre! Selveste Amadeus Marcellus Octavian Rosenstjert Larsen har endelig tatt turen til Bergen, denne vidunderlige by! Og du er herved invitert på konsert i sagnomsuste Grieghallen!

Rosenstjert er her for å fortelle deg et eventyr - eventyret om en av musikkhistoriens største komponister: Ludwig van Beethoven.

Elsket og hatet! Sprell levende og stokk døv! Beethoven skrev noe av den mest fantastiske musikken verden noensinne har hørt. 250 år etter at han ble født, lytter vi fortsatt på hans komposisjoner.

Men hvem var Beethoven? Selve mannen bak musikken? Kom på konsert med oss og finn ut, da vel. Den som hører - den får se!"

Eventyret om Beethoven fremføres av dukkefører Helene Byhring, skuespiller Oda Schjøll, pianist Ole Christian Haagenrud og sopran Annika Beinnes i samspill med Bergen Filharmoniske Orkester.

Varighet: Ca. 60 min