• 23. mai 2020 kl.18:00

hei Kalas

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Underfundig musikk om alle store og små ting i verden som er verdt å gruble over.

Gratis. 
Se konserten på fib.no

Det handler om de store spørsmålene: Hvorfor gjør det vondt å spise iskrem altfor fort, eller når den du er glad i reiser bort? Hvorfor er verdensrommet uendelig og hvorfor står alt det gode på øverste hylle sånn at man ikke rekker opp?

Alt som gjør deg glad, trist eller full av spørsmål er tema i hei kalas’ musikk, og sammen med publikum undrer de seg over alt mellom himmel og jord.

Med tekster som både barn og voksne kan kjenne seg igjen i, formidler hei kalas fine og rare små historier om dagligdagse ting og alt det man tenker på og opplever. Vi blir aldri for gamle til å lure på hvorfor alt er som det er.

hei kalas består av Heidi Marie Vestrheim, Annikken Theodorsen og Roy Ole Førland. Debutalbumet «hvorfor er jeg allergisk» kommer i august, men allerede under Festspillene får du en forsmak. Trioen tar med seg flere gjester på scenen og feirer ny musikk med en durabelig konsert. Blant låtene på platen er Stygge dyr, der artistene slår et slag for alle de ikke-fullt-så-søte dyrene som ingen synger om.


Foto: Jan Khür

ANBEFALT ALDER
4+

MEDVIRKENDE
Heidi Marie Vestrheim gitar, vokal
Annikken Theodorsen vokal, trekkspill
Roy Ole Førland vokal, keyboard, data
Stig Sandbakk-Lundblad gitar, vokal
Sigmund Vestrheim trommer
Alvin Vestrheim bass

STØTTET AV
Kavlifondet