• 01. januar 1970 kl.01:00

Jan Eggum 70 - Festkonsert i Grieghallen

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Stageway Talent presenterer:
Jan Eggum 70
Yes!
Gu’ e’an blitt 70?!
Hvem skulle trodd? Jan Eggum. Evigunge Eggumen. Fra Bææærgen! Spesielt brautende har han egentlig aldri vært, tross oppveksten i Vestlandets (unnskyld, Norges egentlige) hovedstad. Vi har sett ham. Langbeint, med flagrende hår, dressjakke, freshe skjorter og gitar. Og gjerne en bunke aviser under armen. På café, til fots eller fresende forbi i en gammel Jaguar. Han har studert oss, godt skjult bak cappuccinoen og Morgenbladet, og skrevet sanger om oss. Sanger om ny eller gammel, brusten eller ulykkelig kjærlighet. Sjalusi og forelskelse. Hekser, konger og kvinner. Så mange kvinner, faktisk.
Så fyller han 70, Eggumen. I snart 50 år har han drysset låter over oss. Låter som har blitt gull- og sandkorn i livets lydspor for tusener av kvinner og menn i dette landet. Låter som «Mor jeg vil tilbake», «En natt forbi», «På’an igjen», «Alarmen går», «Ta meg med», «Kor e alle helter hen?» har blitt klassikere som har plassert Eggumen der oppe. Et godt stykke over Ulrikens topp.
Den største fra byen? Vi tør påstå det. Iallfall 3. og 4. desember 2021 påstår vi det, for da skal vi piskadausen feire Eggumen så det lukter svidd på alle 7 fjell. Minst! Vi samler et fantastisk flott og stort band, inviterer noen like flotte gjester og feirer en strålende karriere med jubilanten sjøl i sentrum!
Det blir fest og knallbonboner! Det blir latter og tårer. Og det blir hits. På Berrrrrgensk! Dropp alle andre planer denne helgen og bli med å feire Jan Eggum – som faktisk innrømmer at han fyller 70!Rullestol/ledsager: Tlf. 55216170

Gruppesalg/hotellpakker: Tlf. 55216170 / revyogteater.no

Stageway (arrangør) webside og facebookside

Servering
Man kan forhåndsbestille drikke på https://www.grieghallen.no/mat-og-drikke/ og det står klart ved ankomst .
Drikke kan også kjøpes via mobil på stedet.