• 01. januar 1970 kl.01:00

John Cleese - Last Time To See Me Before I Die

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer
A Comic Soul & Stageway presenterer:
John Cleese - Last Time To See Me Before I Die

Back by popular demand; ettersom forestillingen solgte ut på rekordtid da Cleese besøkte Bergen i 2018, kommer han tilbake i 2019 for å gi enda flere en siste mulighet til å se ham før han dør.

John Cleese er verdenskjent for sin svarte, britiske humor, og at hans siste turné derfor heter «Last Time To See Me Before I Die» burde ikke vært noe sjokk, men det er allikevel noe veldig nostalgisk over det. At den turnéen nå har vært i over 4 år er derimot ganske betryggende, for han viser ingen grunn til å gi seg helt enda.

Han er selvfølgelig godt kjent som det lengstlevende medlemmet i Monty Python, og ikke minst fra TV-serien «Hotell i særklasse» som NRK har vist mer enn én gang, men ikke sjelden er han også omtalt som den moderne komediens gudfar.

Nå er han 77 år, og selv om han har tenkt til å gi seg med denne turnéen, er han skarp som aldri før, både i humor og samfunnskritikk. Svart komedie er ikke komplett uten at det går hardt utover venner og familie, men denne gangen er også han selv mer i fokus.

Uten å røpe for mye, avsluttes showet med en på samme tid både høytidelig og veldig uhøytidelig begravelsestale til han selv. Det er muligens den siste gangen man kan se ham live på en scene, men med tanke på at hans mor ble 101 år gammel og hans uslåelige stamina, tror vi ikke den talen er helt aktuell enda.


Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150

Grupper over 20 personer: Tlf. 55216170