• 06. september 2021 kl.20:00

Judy Collins & Jonas Fjeld - Winter Stories

Kjære publikum.
Judy Collins & Jonas Fjeld utsetter forestillingen sin fra 19.april 2021 til
06.september 2021 pga. Covid-19 og restriksjonene i forbindelse med pandemien.

Kjøpte billetter gjelder til ny dato.
Hvis ny dato ikke passer så kan billettene refunderes på følgende måte innen 19.05.21
 

Takk for forståelsen og tålmodigheten dere utviser. 

__
Stageway presenterer:
Winter Stories med Judy Collin & Jonas Fjeld 

Judy Collins og Jonas Fjeld kommer til Grieghallen med sin kritikerroste konsert Winter Stories 22.02.2021 Albumet Winter Stories tok 1. plass på bluegrass-listen til Billboard like før jul, et album som har høstet strålende kritikker i USA så vel som her hjemme. Dette blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladede låter fra en sjelden samling musikere.

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, i spedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. «Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen» forteller Collins.

Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt. «Jeg visste at Jonas ville passe meg bra» sier Judy, «Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio.» Imellom øvingene fortalte de historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen.

Judy Collins og Jonas Fjeld tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til Grieghallen 21. april for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

Velkommen!