• 25. september 2022 kl.17:00

Jukebox


Jukebox - with a little help from my friends

Når man gjør noe to ganger i Bergen kaller man det en tradisjon. Hva hvis man gjør det ni ganger? Fakta er at helt siden 2013 har Tor Endresen og Rune Larsen ønsket velkommen til festkvelder i Grieghallen, og søndag 25. september holder de denne tradisjonen ved like.

Bare én gang har de måtte gi tapt, og det skyldes et lite samarbeidsvillig koronavirus. Men nå har samfunnet åpnet opp igjen, og kulturen har våknet fra en selvpålagt dvale, så nå blir det Jukebox i Grieghallen! Vi lover en festkveld for dem som liker musikken fra 50-, 60- og 70-tallet.

Noe av det som skal skje er at Tor Endresen vil markere at det i år er 60 år siden The Beatles gjorde sin debut. Sammen med gruppen The Movement presenterer han noen av Liverpoolguttenes største slagere. Inger Lise Rypdal, popdronningen fra 70- og 80-tallet, og som er mer aktiv enn noensinne, dukker opp, og Stephen Ackless byr på et fyrrig rock and roll-show, og lover å servere godbiter fra Jerry Lee Lewis’ repertoar.

Rune Larsen binder det hele sammen og presenterer samtidig den nye trioen Klang som gjør sin TV-debut, med eget program på NRK i vår. Den samme Larsen har gjennom tidene vist en evne til oppdaget nye talenter, og denne trioen, som består av Anne Veddeng, Lisbeth Sandvik og Kristin Bergsvik, spruter av musikalsk energi. ”Dette blir gøy”, sier Larsen i en kommentar. ”Det er viktig å holde tradisjonene ved like!”


Stageway (arrangør) webside og facebookside

Grupper/hotellpakker: tlf. 55216170