• 11. - 26. november 2022

Kvinner på Randen

Velg forestilling

KVINNER PÅ RANDEN - SISTE SJANSE I BERGEN

Høsten 2021 gjorde Kvinner På Randen rent bord med sin 25-års jubileumsforestilling i Bergen. Til tross for over 25.000 solgte billetter var det
mange som ikke fikk med seg forestillingen grunnet nedstengning og restriksjoner. Vi har derfor valgt å sette opp 4 ekstra forestillinger i Grieghallen, fredag 11. og lørdag 12. november samt fredag 25. og lørdag 26. november i Peer Gynt-salen.

Marit Voldsæter, Elisabeth Moberg og Kjersti Berge klarte ikke å la være. De måtte rett og slett finne sammen igjen etter å ha opptrådt på fire utsolgte spontanforestillinger til inntekt for Ole Bull Scene. Publikum og kritikerne jublet. Marit valgte å avlyse sitt kommende soloshow, Elisabeth takket nei til flere store teaterroller og Kjersti tok permisjon fra jobben som daglig leder i Fargespill kun for å gjøre det som så mange har håpet på: Å gjenforene Kvinner på randen.

Hva kan vi forvente oss? En jubileumsforestilling med band som inneholder nummer fra alle de fire forestillingene og tv-seriene som Kvinnene laget i 1996 - 2005. Trioen solgte over 500.000 billetter før de valgte å gå hver til sitt. Nytt materiale vil også stå på menyen.

Hilde Sol Erdal og Arvid Ones er instruktører. Stageway er produsent.

Siste sjanse i Bergen!

Ledsager: betaler kun billetavgift
Stageway (arrangør) webside og facebookside