• 16. - 23. november 2019

Madrugada

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Stageway presenterer:
Madrugada

I februar 2019 inntok Madrugada Oslo Spektrum for to utsolgte kvelder som markerte starten på gjenforenings- og jubileumsåret. Aftenposten konkluderte med at en mastodont har gjenoppstått, trillet terningkast 6, og mente at Madrugada fikk vist at de fremdeles er i en klasse for seg.

I år gjennomfører bandet en rekke konserter som markerer 20-årsjubileumet til det legendariske debutalbumet, Industrial Silence. På scenen står tre av de fire originale medlemmene, Sivert Høyem, Frode Jacobsen og Jon Lauvland Pettersen.

Madrugada signerte sin første platekontrakt sommeren 1998. September året etter, gikk debutalbumet «Industrial Silence» sensasjonelt rett inn på førsteplass på VG-lista. Albumet er blitt stående som en av norsk rocks virkelig store klassikere.

De neste ti årene ga Madrugada ut ytterligere fire studioalbum, det siste, selvtitulerte, ble påbegynt før gitarist Robert Burås gikk bort i 2007 og ble utgitt i 2008.

På sine ti år som band befant Madrugada seg kontinuerlig i toppsjiktet av norske band, og hadde også en betydelig karriere utenfor Norge. De har mottatt tilsammen fem Spellemannpriser, inkludert «Årets Spellemann», to Alarmpriser, samt en rekke salgstroféer.


Rullestolbrukere må kjøpe "ståplass". Disse vil bli henvist til et eget område foran scenen.
Ledsager går gratis, men må ha egen billett. Kontakt billettkontoret i Grieghallen, tlf. 55216150 for billetter.

Grupper/hotellpakker: Tlf. 55216170 / revyogteater.no

Stageway (arrangør) webside og facebookside