• 18. januar 2020 kl.19:00

Nyttårskonserten 2020 - Schönbrunn Slottsfilharmoniker fra Wien

Unngå kø -
forhåndsbestill mat og
drikke

Velg fra vår rikholdige meny i nettbutikken, og vi har mat og drikke klart når du kommer. 

Nyttårskonserten 2020 med 
Schönbrunn Slottsfilharmoniker fra Wien

Den fantastiske nyttårskonserten alle kjenner fra NRK på første nyttårsdag, fremført av det verdensberømte Schönbrunn Slottsfilharmoniker, kommer igjen tilbake til Norge! 

I over 60 år har konserten blitt sendt på tv, og de siste 5 årene har de spilt i Norge hver januar. Hvert år siden de først kom i 2016 har konsertene blitt utsolgt og avsluttet med stormende jubel og trampeklapp. Det er derfor med stor glede at vi igjen ønsker de velkommen tilbake til Norge også til neste år.

Schönbrunn Slottsfilharmoniker er et tradisjonelt og internasjonalt ettertraktet kammerorkester fra Wien. Orkesteret er kjent for sitt klassiske lydbilde og sin sjarmerende scenetilstedeværelse. I tillegg til de vanlige konsertene på Schönbrunn Palace Orangery har orkesteret også blitt en svært viktig ambassadør i Østerrike og har hatt stor internasjonal suksess over hele verden.

«Dette er en konsert alle nordmenn har et forhold til fra NRK på førstenyttårsdag, men det er noe helt eget å få oppleve det på en scene, og det at vi nå har fått de til Norge fem år på rad er utrolig gøy», sier arrangør Otto Vinje i Good Time.
Schönbrunn Slottsfilharmoniker legger stor vekt på en wiensk stiltolkning av stykkene de spiller og de utmerker seg med dette subtile men individuelle preget. Gjør dere klare for en ny storslått opplevelse av klassisk wienermusikk på sitt beste!

Dirigent: Mika Eichenholz 
Solister: Sopran: Andreja Zidaric & Bariton: Lukas Johan

Varighet: 2,5 timer inkl 30 min pause


Rullestol/ledsager: tlf 55216150
Grupper/hotellpakker: Tlf. 55216170 /