• 19. januar 2019 kl.19:00

Nyttårskonserten med Schönbrunn Slottsfilharmoniker fra Wien

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer
Nyttårskonserten med Schönbrunn Slottsfilharmoniker fra Wien

Den tradisjonelle nyttårskonserten alle kjenner fra NRK, fremført av Schönbrunn Slottsfilharmoniker, kommer tilbake til Norge

For tredje år på rad kommer den verdensberømte nyttårskonserten til Norge. Hvert år har konsertene blitt utsolgt med en gang og avsluttet med stormende jubel og trampeklapp. Det er derfor med stor glede at vi også i år kan ønske de tilbake for til Grieghallen 19. januar.

Schönbrunn Slottsfilharmoniker er et svært profesjonelt, tradisjonelt og internasjonalt ettertraktet kammerorkester fra Wien. Orkesteret består av flere kjente musikere, alle fra Wiens viktigste orkestre.

Orkesteret er kjent for sin enhetlige lyd og sin sjarmerende og profesjonelle scenetilstedeværelse. I tillegg til de vanlige konsertene på Schönbrunn Palace Orangery har orkesteret også blitt en svært viktig ambassadør i Østerrike og har hatt mange internasjonale suksesser – blant annet i Japan, Kroatia, Tyskland, Sverige, Tsjekkia, Danmark, og selvfølgelig Norge. Schönbrunn Slottsfilharmoniker legger stor vekt på en wiensk stiltolkning av stykkene de spiller og de utmerker seg med dette subtile og individuelle preget.

Dirigent: Guido Mancusi
Sopran: Milena Arsovska
Baryton: Christoph Filler


Hotellpakke tlf 09901
Grupper: 09901
Rullestol og ledsagere tlf 55 216150