• 12. - 13. september 2020

Så som i himmelen - AVLYST

Velg forestilling

Kjære gjest,

Du har kjøpt billett(er) til «Så som i himmelen» i Grieghallen.

Det er med tungt hjerte arrangøren nå ser seg nødt til å avlyse den planlagte forestillingen «Så som i himmelen» i Grieghallen 12 og 13. september 2020.
Med dagens gjeldende regler om sosial distansering og en makskapasitet på 200 mennesker, så er det dessverre ikke mulig å tilby denne forestillingen til alle som har kjøpt billett. Kjøpte billetter vil bli refundert ved å følge instruksjonene under.

Vi beklager avlysningen og de komplikasjoner dette måtte medføre.
Ta vare på hverandre - og husk å vaske hendene!

---

REFUSJON  AV BILLETTER
NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Frist for refundering er 12. oktober 2020.

Billetter kjøpt hos Ticketmaster
For refusjon av billetter kjøpt på Ticketmaster og betalt med kort (Visa, MasterCard, AmEx), Vipps, PayPal eller Klarna - bruk kontaktskjema: 
https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000150678

Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Dersom du har betalt med kort via telefon eller brukt et gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring.

Billetter kjøpt via Grieghallens billettkontor
Har du kjøpt billetter via billettkontoret i Grieghallen - send mail til post@revyogteater.no med kundenummer, navn og det kontonummer vi skal refundere til. 

Billetter med hotellpakke
Har du kjøpt hotellpakke vil du motta en egen fra mail fra Revy & Teaterservice.  

 Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.Musikalen Så som i himmelen endelig til Norge

Den hjertevarme filmen som fikk hele Norge og Sverige til å le og gråte, har blitt en hyllet musikal, og kommer til Grieghallen i september 2020.

Så som i himmelen var en av svensk filmhistories mest populære og ble i 2017 omgjort til musikal. Med fantastisk nykomponert musikk ga den nytt liv til Kay Pollaks prisbelønte historie om dirigenten som kommer tilbake til sin barndoms by og tar over det lille kirkekoret. Her lærer dirigenten seg å kjenne alle de fargesterke karakterene i byen. Med varme og intensitet skildres den reisen som påbegynnes når vennskapsbånd knyttes, fiendskap oppstår og kjærlighet begynner å spire.

Musikalen har mottatt stående ovasjoner fra svenske anmelderne og publikum som kaller musikalen både for mektig og i verdensklasse.

Så som i himmelen er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater og Thalia Teater.

Med Hans Marius Hoff Mittet som Daniel og Heidi Ruud Ellingsen som Lena.

Regi: Kim Bjarke/Synne Teksum
Scenografi: Gjermund Andresen
Musikalsk ansvarlig: Simon Revholt

Manus: Kay Pollak og Carin Pollak
Musikk: Fredrik Kempe


Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150

Grupper/hotellpakker: tlf. 55216170 / revyogteater.no