• 12. november 2020 kl.12:00

Sjøforsvarets musikk- Venneforeningens ønskekonsert med Helene Bøksle

Unngå kø -
forhåndsbestill mat og
drikke

Velg fra vår rikholdige meny i nettbutikken, og vi har mat og drikke klart når du kommer. 

Sjøforsvarets musikkorps
Venneforeningens ønskekonsert med Helene Bøksle

SFMKs trofaste og iherdige venneforening får én gang i året bestemme repertoaret for en konsert med deres eget korps. Programmet settes sammen av innsendte ønsker fra Venneforeningen. Det blir garantert mange flotte korpsfavoritter å høre. Ikke gå glipp av ett av årets store høydepunkt! I tillegg til Helene Bøksle, som synger seg inn i både Venneforeningens og andres hjerter, har korpset fått med seg mangeårige NRK-medarbeider, Inger-Lise Skarstein som konferansier.

Unummererte sitteplasser

Rullestol/ledsager: tlf 55 216170

Trygt konsertbesøk i Grieghallen

Vi har lagt forholdene til rette for et trygt konsertbesøk i Grieghallen. Vi har god plass til alle, og sørger for at alle pålegg og anbefalinger om smittevernstiltak blir fulgt.
Publikum sitter med god avstand til hverandre og vi ber om at du sitter på anvist sete. De som kommer i gruppe, vil få anledning til å sitte sammen inntil fem personer.
Det er tilgjengelig håndsprit i foajeer og ved toaletter. Vi ber om at du tar hensyn til andre sitt ønske om avstand, følger publikumsvertenes instrukser og er nøye med hånd- og hostehygiene. Er du syk, ber vi deg holde deg hjemme.
Kjøper du billetter til andre, vær obs på at du må kunne oppgi deres navn og telefonnummer ved eventuell smittesporing.
Dørene vil åpne en halvtime før konsertstart, og vi ber alle om å være ute i god tid, slik at det ikke oppstår kø.
Av smittevernhensyn vil det ikke være åpen bar i Grieghallen på konsertdagen. Vi ønsker deg en trygg og god konsertopplevelse.

Velkommen til konsert i Grieghallen!