• 22. januar 2021 kl.12:00

Avlyst - Sjøforsvarets musikkorps - Svenske naturbilder

Sjøforsvarets musikkorps
Svenske Naturbilder

Dirigent og konferansier: Cathrine Winnes
Cathrine Winnes er kjent for fjernsynsseere etter at hun var dommer i NRK 1 TVs dirigentkonkurranse, Maestro vinteren 2019. Her byr hun og Sjøforsvarets musikkorps på en lun formiddag med svenske toner som skildrer nordisk, vinterlig natur og solfylte sommerlandskap med musikk av Alfven, Larsson, Petersson-Berger med flere.

Unummererte sitteplasser

Rullestol/ledsager: tlf 55 216170

Trygt konsertbesøk i Grieghallen

Vi har lagt forholdene til rette for et trygt konsertbesøk i Grieghallen. Vi har god plass til alle, og sørger for at alle pålegg og anbefalinger om smittevernstiltak blir fulgt.
Publikum sitter med god avstand til hverandre og vi ber om at du sitter på anvist sete. De som kommer i gruppe, vil få anledning til å sitte sammen inntil fem personer.
Det er tilgjengelig håndsprit i foajeer og ved toaletter. Vi ber om at du tar hensyn til andre sitt ønske om avstand, følger publikumsvertenes instrukser og er nøye med hånd- og hostehygiene. Er du syk, ber vi deg holde deg hjemme.
Kjøper du billetter til andre, vær obs på at du må kunne oppgi deres navn og telefonnummer ved eventuell smittesporing.
Dørene vil åpne en halvtime før konsertstart, og vi ber alle om å være ute i god tid, slik at det ikke oppstår kø.
Av smittevernhensyn vil det ikke være åpen bar i Grieghallen på konsertdagen. Vi ønsker deg en trygg og god konsertopplevelse.

Velkommen til konsert i Grieghallen!