• 29. januar 2020 kl.19:30

Svanesjøen

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Svanesjøen
Den russiske nasjonalballett, Moskva

En eventyrlig handling, vakre kostymer, medrivende musikk og dans, levert av dyktige ballettdansere fra Russland. Det er Svanesjøen som vi elsker den. Med musikken fra Svanesjøen begeistret Tchaikovsky i 1877 både datidens ballettpublikum og klassisk musikkelskere. Russisk ballett, og fremfor alt Svanesjøen, kjennetegnes ved å la følelser komme til uttrykk uten å kaste bort et enkelt ord, trinn eller tone. I den klassiske iscenesettelsen blir musikk og dans sammen til ett språk, som alle umiddelbart forstår.

Den russiske nasjonalballetten fra Moskva har blant annet med solister fra Moskvas Bolsjoj Ballett, og har hatt stor internasjonal suksess. Med over 30 dansere på scenen vil du oppleve en vakker oppsetning av Svanesjøen, som den opprinnelig var tenkt. En oppsetning som har sikret ballettens popularitet 140 år etter premieren i Moskva.

Bak kompaniet står tidligere Bolsjoj-danser, Sergei Radchenko sammen med Elena Radchenko - også en solist fra Bolsjoj og fra Kirov, der Svanesjøen opprinnelig oppsto. De turnerer verden rundt med kompaniet.

Varighet ca. 2 timer inkl. pause


Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150

Grupper/hotellpakker: Tlf. 55216170 / revyogteater.no