• 19. mai 2019 kl.19:00

Svanesjøen med Irina Kolesnikova

Arrangementet er gjennomført

Se kommende arrangementer

Svanesjøen med Irina Kolesnikova

Den internasjonalt anerkjente prima ballerinaen Irina Kolesnikova samler St Petersburg Ballett Teaterets stjerner i en trollbindende produksjon av Svanesjøen.

Svanesjøen med Pyotr Ilyich Tchaikovsky's udødelige musikk ble først iscenesatt i St. Petersburg i 1895, og er en av de mest populære ballettproduksjonene i verden. Med sin enestående "ballet blanc", den spektakulære og dramatiske selskapsdansscenen, nydelig musikk og dypt rørende historie, er dette balletten som rager over alle andre. Svanesjøen forteller historien om den unge prinsen Siegfried som blir dypt forelsket i Svaneprinsessen Odette, en ung kvinne som ble forvandlet til en hvit svane av den onde trollmannen Rothbart. Dette er fortellingen om ekte kjærlighet som erobrer alt.

Grunnlagt i 1994, er St Petersburg Ballett Teateret kjent både for sine vakre Vaganova-trente dansere, men også for sine fantastiske full-lengde produksjoner. Frontet av prima ballerina Irina Kolesnikova reiser selskapet internasjonalt med klassiske mesterverk fra sitt repertoar, inkludert Giselle, Don Quixote, La Bayadere, Romeo og Juliette, Nøtteknekkeren og Tornerose. Det utrolig populære selskapet er så etterspurt at de fremfører over 200 forestillinger hvert år.

Etter utsolgte sesonger i London, Paris, Sydney og Singapore, gjør det globalt anerkjente St Petersburg Ballet Teateret sin debut i Norge med ballettsensasjonen Svanesjøen, som lover publikum en forestilling som vil bli husket for livet. Ikke til å gå glipp av!


“St Petersburg Ballet Theatre is a company to be treasured”
Sunday Telegraph, London

“Irina Kolesnikova is a diva of dance with whom few stars can compare”
Journal du Dimanche, Paris

“Kolesnikova’s Odette is truly a thing of remarkable beauty and technically flawless”
The Telegraph, London



Varighet med pauser: 2t 40 min
Første akt: 1t 10min
Første pause: 20 min

Andre akt: 30 min
Andre pause: 15 min

Tredje akt: 25 min
 


Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150