Vi er Miljøfyrtårn og Klimapartner

Hva innebærer dette for deg som arrangør eller deg som publikum?

Grieghallen er stolte av å være miljøsertifisert på tiende året! Vi ble Miljøfyrtårn for første gang i 2011 og i dag er vi i tillegg sertifisert for grønne konferanser og scenekunst. Dette innebærer at vi og våre samarbeidspartnere må oppfylle strenge kriterier for at vi kan invitere til grønne, unike opplevelser.

Grieghallen er også stolt Klimapartner i Vestlandsregionen. Her jobber vi sammen med andre virksomheter for systematisk utslippskutt og grønn forretningsutvikling.

Alle våre bærekraftige tiltak er nedfelt i handlingsplaner, og vi fører klimaregnskap i henhold til Miljøfyrtårn og Klimapartner sine standarder.

Lær mer på Miljøfyrtårn og Klimapartner

Vi er sertifisert for
Grønne Konferanser og Scenekunst!

Grieghallen legger opp til at det skal være bærekraftig å arrangere konferanser, konserter og forestillinger hos oss. Derfor har vi blitt miljøsertifisert for grønne konferanser og grønn scenekunst gjennom Miljøfyrtårn.

Dette innebærer at alle ledd i produksjonsprosessen skal være så bærekraftige som mulig. Vi tenker spesielt på transport, avfall, effektmaterialer, rekvisitter og matservering. Sammen skal vi sikre at arrangementet blir så bærekraftig som mulig. 


Grieghallen tilrettelegger for at du som arrangør kan minimere  miljøpåvirkningen og sammen med oss bidra til en mer bærekraftig fremtid.

 Har du noen spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre konferansen eller arrangementet
ditt grønt! Kontakt oss for mer informasjon

Lisbeth Mundheim Hofstad

Lisbeth Mundheim Hofstad

SALGS- OG MARKEDSSJEF

55 21 61 18

416 44 273

lisbeth.hofstad@grieghallen.no