Dette bærekraftsmålet handler om å sikre bærekraftige forbruks og produksjonsmønstre. Her skal vi i Grieghallen ta samfunnsansvar gjennom flere og bedre bærekraftige handlinger. Vi skal unngå overforbruk i alle deler av vår drift og vi skal jobbe kontinuerlig for at Grieghallen blir et mer miljøvennlig bygg.
Grieghallen er bygget opp med en LEAN-struktur i organisasjonen. Et av våre strategisk valg er å leie inn arbeidskraften vi trenger til all aktivitet på huset. Vi har outsourcet servering, mat og drikke, teknikk og teknikere, vakthold og rigging. For at Grieghallen skal nå sine ambisiøse mål knyttet til miljø og bærekraft, er vi helt avhengig av et godt samarbeid med våre samarbeidspartnere og leverandører. Vi skal også samarbeide med andre aktører i bergensregionen for å finne bærekraftige løsninger sammen.
Vi produserer honning på taket
som inngår i våre menyer
Vi tilbyr bærekraftig og kortreist mat,
og vi reduserer matsvinn
Vi resirkulerer
og gir avfall nytt liv
Vi prioriterer innkjøp av bærekraftig teknologi for å redusere energiforbruket
Vi oppfordrer deg til å velge
bærekraftig transport til oss
Vi oppfordrer deg til å velge
bærekraftig transport til oss