Planlegger du en messe? Velg Grieghallen

Grieghallen er årlig vertskap for både store og små messearrangement.
De fantastiske fasilitetene gir uendelige muligheter til å arrangere en messe av ypperste kvalitet.

Grieghallen er Bergens største messesenter med Dovregubbens Hall på 3500 kvadratmeter og Edvard Griegs Plass på 5000 kvadratmeter. I tillegg benyttes også Grieghallens foajeer og Peer Gynt-salen til større og mindre messer. Her er alt tilrettelagt for et vellykket messearrangement av høy internasjonal standard.

Kjente messer i Bergen

Årlig blir det arrangert rundt 15 messer i Grieghallen. Blant disse er den årlige Utdanningsmessen og sportsmessen Fritt & Vilt. Fritt & Vilt er Vestlandets største sportsmesse med 30 000 årlige gjester. Messearrangøren utnytter muligheten til å bruke Dovregubbens Hall i kombinasjon med uteområdet Edvards Grieg Plass. Dermed kan de ha 60 utstillere fordelt på 3500 kvadratmeter, og et aktivitetsområde utendørs på hele 5000 kvadratmeter.

Skreddersydde løsninger

Med sine unike fasiliteter og fleksible løsninger, er Grieghallen et førsteklasses alternativ for alle typer arrangementer enten det er messer, utstillinger, konferanser eller kurs. Grieghallen har lyse og trivelige møte- og grupperom, i tillegg til flere velutstyrte plenumsaler. Alle lokaler er svært brukervennlige og kan skreddersys ethvert behov. Vi har også lang erfaring med mat og drikke til messer og utstillinger.

Stort parkeringsanlegg

Grieghallen har gode muligheter for parkering og er godt tilrettelagt for å arrangere messer. Under Edvard Griegs Plass finner man et parkeringsanlegg for 420 biler, og i første etasje er parkeringsdekket spesialtilpasset for bruk i forbindelse med messer og andre store arrangement. Her er det 3500 kvadratmeter flate med takhøyde opp mot fem meter, noe som gjør det enkelt å komme til med stort messeutstyr.

Førsteklasses teknisk utstyr

Grieghallens profesjonelle og erfarne samarbeidspartnere innen AV-teknikk, lyd og lys er ledende i Norden, og leverer det siste innen tekniske fasiliteter. Førsteklasses utstyr og mulighet for support på stedet, sørger for et perfekt gjennomført messearrangement, enten det dreier seg om multimedia-show, kunstneriske innslag, pc/video projisering, eller video-konferanser, tolkeutstyr m.m. I tillegg bidrar de og våre prosjektledere aktivt i planleggingsfasen for å kvalitetssikre arrangementet.

 

Våre lokaler gir fleksible løsninger for alle typer messer

Vi hjelper deg med

  • Servering
  • Møtemat
  • Underholdning
  • Vakthold
  • Overnatting
  • Lys, lyd og multimedia

Vi hjelper deg med alt du trenger til messen

Kontakt oss

Reidar Skjolden

Reidar Skjolden

ARRANGEMENTSJEF

55 21 62 08

958 64 788

reidar.skjolden@grieghallen.no

Erik Trøstaker

Erik Trøstaker

SALGSKONSULENT

55 21 62 15

977 89 025

erik.trostaker@grieghallen.no

Lisbeth Mundheim Hofstad

Lisbeth Mundheim Hofstad

SALGS- OG MARKEDSSJEF

55 21 61 18

416 44 273

lisbeth.hofstad@grieghallen.no

Elisabeth Hopsdal Brattebø

Elisabeth Hopsdal Brattebø

PROSJEKTLEDER

55 21 61 17

975 90 607

elisabeth.hopsdal@grieghallen.no